100

Анонимен

преди 1 месец

На 5км. и вече украинци.

99

ПОМОЩ ! помагат ни !

преди 1 месец

КАК СЕ РАЗДАВАТ ПОМОЩИ ? ПО ВЕКОВНИ ТРАДИЦИИ ТОЗИ, КОЙТО РАЗДАВА ПОМОЩИ, НЕВОЛНО И СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ЗАБРАВЯ 50 ПРОЦЕНТА ОТ ПОМОЩИТЕ НА СОБСТВЕНА ТЕРИТОРИЯ ! ДРУГИ 30 ПРОЦЕНТА ОТ ПОМОЩИТЕ НЕВОЛНО И СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО СЕ ТРАНСПОРТИРАТ ДО ТЕРИТОРИЯТА НА ДРУГА, НЕПРИЯТЕЛСКА, НАУЖКИМ ДЕ, ДЪРЖАВА ! 15 ПРОЦЕНТА ОТ ПОМОЩИТЕ ОТИВАТ ЗА БЮРОКРАТИТЕ В ДЪРЖАВАТА, ПОЛУЧАВАЩА ПОМОЩИ ! 5 ПРОЦЕНТА СТИГАТ ДО НУЖДАЕЩИТЕ СЕ ОТ ПОМОЩ ! Е, 5 ПРОЦЕНТА СА ПОВЕЧЕ ОТ НИЩО, НАЛИ ТАКА !

98

Анонимен

преди 1 месец

като скачахте на майдана с фашистите всичко беше наред .Когато 8 години избивахте децата на Донбас всичко беше наред.Когато Путин от 15 години говори не разширявайте НАТО на запад всички му се смееха. Е момента за разплатата дойде .Украйна ще се освободи от нацистите и ще стане неутрална държава до полската граница!

97

Анонимен

преди 1 месец

На 5 май Русия че влезе в Брюксел ,като влезе 45г.в Берлин

96

Христо

преди 1 месец

Нещо за миролюбивите израелци и лошите палестинци да напишете,че взе да става скучно с тая Укрия.А с контранастъплението какво стана е хора .Много мастило се изля преди време сега нещо да се чува.

95

Анонимен

преди 1 месец

Да благодарят на Зеленски,САЩ , Англия и сие

94

Анонимен

преди 1 месец

Чудя се Зеленски има ли въобще съвест или е замъглена от непрестанното шмъркане. Този и ди от е виновен за смърта на над 1 млн млади украински мъже, хвърляйки ги да се бият срещу братята си руснаци. И то единствено в угода на Запада.

93

Анонимен

преди 1 месец

От сутрин до вечер ни занимават с измислената,без история и никога не съществуващата държава Покрайнина.Някой българин видял ли е нещо добро от тях,освен че разболяха хората и натровиха земята с Чернобил.А сега ни докараха нагли "бежанци",инфлация,мръсно море,война,болести и други мизерии.

92

Pen

преди 1 месец

Мисирките няма ли да напишат една статия за Палестина. Или там демократично избиват населението? Айде бе мисиркиииии.

91

БАНко

преди 1 месец

ХОРАТА НЕ НАПУСКАТ РОДНИТЕ СИ РУСКИ МЕСТА И ЧАКАТ РУСКАТА АРМИЯ ДА ГИ ОСВОБОДИ !!!

90

бадеровски свине

преди 1 месец

вие не сте хора и за това всички ще бъдете уббббиити!!! биете се срещу славяни за ползата на англо-саксите. вие есте най-жалкия народ на тази планета

89

Анонимен

преди 1 месец

Руската армия настъпва по цялата 1482 км линия на фронта. Остатъците от бандеровските банди бягат като обезумели и се крият като плъхове по подземията на разни заводи, посторени им при това от руснаците преди 50 и повече години.

88

()/

преди 1 месец

Две войни преживяла ,а тогава с кого воюва ?Сладурано.С Русия ли ?Бегай се оплаквай на зелената гад.

87

до 89

преди 1 месец

точно така холивудската ще стане да хахахахахахахаи като се събуди краката ти отвити - тая година Русия като приключи с Украйна. укрите после и лъкове и копия няма да притежават без разрешението на Москва хахахахахахаха

86

Нема крайна

преди 1 месец

После упразднения округов в Украинской ССР Больше-Писаревский[5] район перешл в республиканское подчинение. Район с 1920-х годов и некоторое время после ВОВ являлся национальным русским[6], одним из четырх национальных русских районов Харьковской области (наряду с Алексеевским, Староверовским и Чугуевским), каковым являлся до послевоенного времени.

85

Анонимен

преди 1 месец

Какво си мисли масовият убиец путин - ще превземе половин Украйна и украинците и целият демократичен свят ще кажат - Ами добре , ваша да е , щом си ги превзел Самомир да има Изкуфелият дъртак си прави криви сметки Украйна никога няма да даде земите си Ще се въоръжат добре и след време , няма значение колко години , ще тръгнат в атака и ще изгонят примитивните азиатци обратно в Азия Такак както цяла източна Европа се освободи от руския ботуш , така и Украйна ще си върне земите

84

Дааа

преди 1 месец

Руски ***.

83

Агенция ЕЖК

преди 1 месец

прИзентс,баце... Време е за укропропаганда :) Грабвайте пуканките!

82

до 84

преди 1 месец

Нормалните българи ходим без проблем до САЩ. Визите за САЩ са сложени за българите като теб, които осбслужват руски интереси.

81

Българин

преди 1 месец

Русия е един мишмаш от най-разлини азиатски нарoди и не са ми никакви "братя". Нали виждаме какво правят с братята си украинци. Без Русия света ще е супер и въобще не ми пука че Путин водел Русия към разпад.