148

Конфуций

преди 1 месец

Докъде я докарааме - българите от Дунавска България да спасяват българите от Волжка България.

147

вввв

преди 1 месец

Ами по хотелите по Черноморието има места за укриянците.

146

Аз

преди 1 месец

Украинските бежанци поне са като нас, с близка до нас култура. Заради демографската криза в България ще е добре да приобщим тях, а не после да ни се налага да внасяме араби като Германия, Франция и другите, които си го вкараха квадратен! Бъдете мили с украинците! Масовият бежанец от там си е съвсем нормален човек, който едва ли ще се самовзриви в метрото или ще иска да ви сложи ***!

145

Истина

преди 1 месец

трябваше още 2014 година да се създаде федерална република украйна и югоизточните части с руснаците да имат повече права, вместо това забраниха руски език, и се започна....Иначе, не Русия ни краде, всички ни доят, САЩ, Русия, ЕС, ако могат и Китай и Бразилия и Аржертина ще ни издоят

144

Олимпий Панов

преди 1 месец

Обратното, когато Русия победи много украйнци спокойно ще се върнат в Украйна и ще ненавиждат запада до последния миг на живота си!

143

Анонимен

преди 1 месец

Украйнските алкохолици ,даде ги прибират ЕС и сащ ,долу Украйна

142

Шопендар

преди 1 месец

Украиците се регистрират в германия за помощи,и се прибират в украйна

141

Анонимен

преди 1 месец

Ако помните какво каза баба Ванга: Българите живеещи в чужбина ще се приберат в родината си. Голямя част от тези бежанци у нас са с български корени.

140

Анонимен

преди 1 месец

Руската армия настъпва по цялата 1482 км линия на фронта. Остатъците от бандеровските банди бягат като обезумели и се крият като плъхове по подземията на разни заводи, посторени им при това от руснаците преди 50 и повече години.

139

Анонимен

преди 1 месец

Целта на тази война е да се освободи земя за новия Израел да се изгонят украинците за да се нанесат *** там!и Путин е част от играта! План нов Израел !!!!

138

Анонимен

преди 1 месец

Западът отгледа едно чудовище в Украйна. Хрисимите рускоговорящи, които досега бягаха са цвете пред това, което се задава от западна Украйна. Онези са фанатици и мразят всички, не само руснаците

137

Анонимен

преди 1 месец

"Германия ще предостави още една система за противовъздушна отбрана "Пейтриът" (Patriot) на Украйна, за да укрепи отбраната ѝ срещу Русия, обяви германското министерство на отбраната". За благодарност на Германия, Зеленски ще им изпрати още хиляди мигранти. Нещо като бартер, но с голяма вълна от благодарност.

136

Дрт Пъън

преди 1 месец

В западна европа в която вече има украински бежанци правителствата умишлено ограничават правата им, бавят издаването на документи и спират изплащането на помощи за да принудят украинците да се завърнат в Украйна където ги чака НАСИЛСТВЕНА МОБИЛИЗАЦИЯ. Западна Европа се осъзна че ако не връща укрите обратно в един момент ще се наложи да изпраща свои граждани да попълват все по оредяващите редици на "победоносната" украинска армия която не е отбелязвала по-значима победа повече от година... Амин.

135

Анонимен

преди 1 месец

По-голямата част от тия мигранти са избягали от мобилизацията. Така че, ако спре мобилизацията повечето вероятно дори ще се върнат в Родината.

134

Анонимен

преди 1 месец

Задава се мащабна война в Близкия Изток от една страна, а от друга войната на Путин до нашите граници от севроизток, които скоро ще бъдат части на един огромен конфликт. Някакви одъртяли пубертети тука си го предствят като електронна игра и се надъхват по най-изкукуригалия начин. Ама, не, не е някаква виртуална действителност а жив ужас. Идва лошо, момчета и момичета. Стягайте се.

133

Анонимен

преди 1 месец

Нема бе, руснаците свършиха ракетите.

132

Анонимен

преди 1 месец

Много хора ще се върнат както в мариопул

131

Анонимен

преди 1 месец

Когато съветската власт беше ликвидирана, се оказа, че украинецът като такъв не иска да се напряга. Иска аграрно-пастирски начин на живот. Така че телевизор с плосък екран, Türkiye и Netflix с бира, каза Арестович

130

ВЪЛНА

преди 1 месец

Задава ли се най-голямата вълна бежанци, ако Русия напредне още в Украйна? НЕ СЕ ЗАДАВА, ПОНЕЖЕ МНОГО ЖИТЕЛИ НА ОБЛАСТИТЕ, КЪДЕТО РУСИЯ НАПРЕДВА СА ТАКИВА, КОИТО ЧАКАТ ДА ГИ ОСВОБОДЯТ. МОЖЕ И ДА ГРЕША, НО ТАКА СИ МИСЛЯ.

129

Анонимен

преди 1 месец

то хотели за укрите не останаха бе,на шезлонгите ги настанявайте,а на Зельо още 1 английски замък купете.