240

Анонимен

преди 1 месец

Бай Иван гризлито не прощава. Не го ли разбраха, не го ли знаеха ! На какво се надяваха ! Аз си мислех, че от българите по кухи няма, ама украинците счупиха ***. Това развитие на нещата беше напълно очаквано. Русия нападна с шамар, после получи круше и продължи и тя боя, но с една ръка. Запада го знае много добре и сметнаха, че няма смисъл да правят от Украйна пустиня. Запада може да произведе много оръжия, но не го прави, знае че няма да спечели, единствено камък върху камък няма да остане

239

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Значи обстановката е много добра. Супер. Русите напредват, наркомана плаче.

238

Анонимен

преди 1 месец

Аре баце, сигурни сме, че ще донесеш победата на Москва, срита руска лимонка си ти!!!

237

Анонимен

преди 1 месец

Какво става когато един украинец се изкъпе - чист руснак :-))))

236

Сирски призна ..?

преди 1 месец

Този вЕрно ли призна че Русия настъпва. От нашите родни и "неманипулирани" медии хората остават с впечътление, че сме в самото начало на многоуспешния контранастУп, Крим е Окраински вече, а руснаците мятат по настъпващите *** перални с катапулти щото вече нямат ракети, хора и пари....... Ти да видиш каква била истината !!! Брей, брей......!

235

Сата НАТО

преди 1 месец

Просията преустанови ротацията на контингента си в Сирия. Няма ора, ще служат до нассиръне. И вадят 2000 човека от Тихоокеанския флот, за попълване на загубите на фронта. Всеки ден по 1000 свинособаки излизат от играта. По-късметлиите в найлонов чувал, останалите има още да се мъчат из блатата...

234

Анонимен

преди 1 месец

Хохлите скимтят, явно идва краят им.

233

до Дедо

преди 1 месец

И тримата викат Слава Расии в составе Китая!

232

А в това време

преди 1 месец

Специалната Водна Операция в блатата на Оркостан продължава!Денацификация на рускофашисткия планктон!

231

Анонимен

преди 1 месец

Събота и неделя как да е. От понеделник си опичайте акъла. ....

230

ПОМОЩ ! помагат ни !

преди 1 месец

КАК СЕ РАЗДАВАТ ПОМОЩИ ? ПО ВЕКОВНИ ТРАДИЦИИ ТОЗИ, КОЙТО РАЗДАВА ПОМОЩИ, НЕВОЛНО И СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ЗАБРАВЯ 50 ПРОЦЕНТА ОТ ПОМОЩИТЕ НА СОБСТВЕНА ТЕРИТОРИЯ ! ДРУГИ 30 ПРОЦЕНТА ОТ ПОМОЩИТЕ НЕВОЛНО И СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО СЕ ТРАНСПОРТИРАТ ДО ТЕРИТОРИЯТА НА ДРУГА, НЕПРИЯТЕЛСКА, НАУЖКИМ ДЕ, ДЪРЖАВА ! 15 ПРОЦЕНТА ОТ ПОМОЩИТЕ ОТИВАТ ЗА БЮРОКРАТИТЕ В ДЪРЖАВАТА, ПОЛУЧАВАЩА ПОМОЩИ ! 5 ПРОЦЕНТА СТИГАТ ДО НУЖДАЕЩИТЕ СЕ ОТ ПОМОЩ ! Е, 5 ПРОЦЕНТА СА ПОВЕЧЕ ОТ НИЩО, НАЛИ ТАКА !

229

до Дедо

преди 1 месец

Давам един апартамент под наем в Пловдив. В него в момента живеят 3-*** Украински граждани които отговарят на твоя профил с тая разлика че и тримата викат Слава Россия !!

228

Дедо

преди 1 месец

Аз не разбирам. За руснаците тази война е завоевателна , но за украинците трябва да е Отечествена. Реално държавата им е изправена пред тотално завладяване и унищожаване. Защо тогава не са мобилизирани всички мъже ,да защитят Родината. Те са 40 млн. Народ от тях 20 млн. Мъже от които поне 10 млн. могат да се бият. Къде са тия 10 млн.?

227

Анонимен

преди 1 месец

Украински съпруги живяли 40 год. в България заминават като бежанки в Германия....Да ви имам и демокрацията. !!!

226

Анонимен

преди 1 месец

Зеленко и дружките му Денко и Тагаренко се въртят на четвъртития, на който се нахлузиха.

225

2 май 2014 година

преди 1 месец

Украинските фашисти изгориха живи 50 мирно протестиращи граждани в Дома на профсъюзите в Одеса, още много бяха застреляни и малтретирани, фашисти са, гадни, долни и гнусни фашисти!!!!

224

Анонимен

преди 1 месец

Фашиста Путин, требва да измисли как да живее още 100г., че с тези темпове на непобедимите му злета, не се вижда да доживее да си види победата над Украйна :))

223

Фашисти са!!!!

преди 1 месец

Как ги припознахте като фашисти - забраняват на населено Източна Украйна да изучава и да говори на родния си език, включително забраняват изучаването на български език в училищата, при посещението на българска делегация в Киев скъсаха и потъпкаха всички български знамена, ИЗГОНИХА ПРАВОСЛАВНИТЕ СВЕЩЕНИЦИ ОТ ЦЪРКВИТЕ С НАСИЛИЕ И ПОБОЙ, никаква подкрепа за киевските фашисти и наркомани!!!!!

222

Xaxaxaxaxaxaxaxaxa

преди 1 месец

Ще запомня този евфемизъм - братушките не ритат украинските фашисти и наркомани като крастав пec във кебапчийница, а "периодично постигат тактически успехи" ахахахахахахаха, благодаря, днес.бг, усмихнахте ми целия ден. :))))))))))

221

Анонимен

преди 1 месец

Как ги припознахте като фашисти путинофилчета, понеже най-големия фашист Путин ли ви го е прошепнал в ушенцата ви :)) Иначе фейк нюз, укрите отблъснаха настъплението на зетата, даже ги върнаха в началното си положение с значителни загуби на рашките, но в този сайт такива новини не се пускат :))