5

Написаното е вярно

преди 2 седмици

Трябва обаче да се добави още нещо - възможно е твоите проблеми да не ги решава никой друг освен теб, но цял живот ще бъдеш в конкуренция с хора, чиито проблеми ги решава някой друг, при това силен.

4

Анонимен

преди 2 седмици

Не ни казват защото това значи да признаят вина и че са били подведени. И вече са част от клубът на прегрешилите и ще го защитават до край. Примерно ако дядото беше си затраял и живял мирно и тихо вместо да създава семейство с бабата сега всички тези хора произлезли от тях нямаше да бъдат подложени на този нон сенс да съществуват като биологични единици и да умират. Те искат те да са важни, и се обиждат когато разбират че не са. Проблема на давещите се си е тяхен, а защо създавате давещи се.

3

Анонимен

преди 2 седмици

Няма как да ги научим, ако не ги преживеем!

2

Анонимен

преди 2 седмици

Никой не ви казва тези истини за живота, но ТОЧНО ТОЗИ сайт ще ви светне, с прясна информация директно от Галя.

1

Анонимен

преди 2 седмици

Клишета....Семейството в което съм израснал и това, което съм създал, не е нужно да се сравняват по важност. В едното са майка ми и баща ми, хората, благодарение на които съм на тоя свят, брат и сестра. Това, което създавам е за жената на живота ми и моите деца. И двете са еднакво важни, не е нужно едното да се неглижира. Те и останалите "съвети" все в тоя дух.