120

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски е част от Зелената сделка на Европа. Путин закрива украинските тецове, които докараха Глобалното затопляне.

119

Анонимен

преди 1 месец

Колкото и да ПРОСЯТ за преговори, сибирските племена са обречени на векове унижение.Тия варвари никога няма да се цивилизоват

118

ру Блата

преди 1 месец

беше ли влади нормален човек нямаше да прави от студен конфликт(започнат по програмата за дестабилизация на ФСБ КГБ!) с 20000 жертви за 7 години (3000 на година) ПЪЛНОМАЩАБНА ВОЙНА със стотици хиляди жертви и милиони имигранти само че той НЕ е човек а е (морално)джудже ПСИХОПАТ

117

Анонимен

преди 1 месец

Това че толкова време блатарите успяха само 20% да завземат е само по себе си ПОБЕДА за Украйна след като повечето специалисти вещаеха разгром сега вече знаем че армията на мордор не това което се очакваше и 00рките е въпрос на време да бъдат изчистени НАПЪЛНО от международно признатите граници на Украйна

116

Анонимен

преди 1 месец

Крайцерът "Москва" атакува ли вече Америка?

115

Анонимен

преди 1 месец

Подводницата "Курск" плава ли победоносно в уралски води?

114

Анонимен

преди 1 месец

Не одобрявам нападението на Русия (макар че ако украйнците са избива ли руско население така както убива ха бесарабски българи през 2014г.), но да си мислиш, че можеш да победиш страна като Русия.... Е глупост. И какво постигнаха: руснаците ще вземат тези територии, но с стотици хиляди загинали и осакатени от двете страни. Може би не е редно това, което правят руснаците, но Еленски трябваше да отстъпи и да спаси хората. А сега има загинали, инвалиди и разбита държава.

113

Българин

преди 1 месец

Жалко за хората живеещи на територията наречена "украйна". Просто ще трябва да станат курбан за наглосаксонците. Вече почти никой там не иска да воюва и хората са съгласни териториите населени с руснаци, да си бъдат част от Русия - както е и най-редно. Но народа вече няма думата. Зеления наркоман ще обслужва интересите на запада до последния украинец. След това просто ще си го изтеглят на служба някъде в Лондон. Как ли ще живее с мисълта, че е заличил милиони хора.

112

Паню Баирски

преди 1 месец

Руските въшкарници не разбират от преговори, а само от бой по *** глави!

111

Анонимен

преди 1 месец

102 прав си но трроловете са безчувствени.

110

Анонимен

преди 1 месец

Ако Гагаузия, лоялна към руския свят, не е нужна или пречи на Молдова, Русия ще я вземе. Още един повод за вземането на Одеса. Гагаузия иска помощ от Русия.

109

Анонимен

преди 1 месец

Всички мотивирани украинци са в гробищата. А населението чака руснаците.

108

Анонимен

преди 1 месец

Бившият член на Сената на САЩ Ричард Блек: "Не ни интересува колко украинци, мирни жители, жени, деца и войници загиват. Не ни интересува.Това е страхотен футболен мач. Искаме максимален резултат на таблото. Ще се борим до последно, докато не победим"

107

Анонимен

преди 1 месец

Задокеанските трроляци си слагат лайки сами може би защото са на власт.

106

Анонимен

преди 1 месец

Ако остане нещо от Украйна, то ще бъде изцяло протекторат на Русия с нула западно влияние.

105

Анонимен

преди 1 месец

Министърът на вътрешните работи на Естония поиска Руската православна църква да бъде призната за "терористична организация". Време и и ние да ги почваме православните, Българската православна църква открито подкрепя безпричинната и с нищо непровоцирана агресия на Путин в мирна и тиха Украйна която просто си седеше и нищо не правеше.

104

Анонимен

преди 1 месец

Рашка отива на кино .Колкото повече напредва на бойното поле повече бой ще яде ,времето не е в нейна полза , за това плаче за преговори .

103

Анонимен

преди 1 месец

Финландският президент заяви, че мирът в Украйна може да бъде постигнат само чрез бойното поле. С Русия, според Александър Стуб, не може да има никакъв диалог и не е необходимо да се води такъв.

102

Анонимен

преди 1 месец

Трроляците само пишат но не слагат знаци което е гадно.

101

Анонимен

преди 1 месец

Восемь человек, включая ребенка, погибли в результате вчерашнего обстрела ВСУ города Токмак Запорожской области. 13 пострадавших госпитализированы.