22

Ангелина

преди 1 месец

Те пак работят за "хората" ,но за точно определени "силните на деня".Сред тях ,въпреки всичко има и свестни ,сред останалите институции ,като служителите в Монтана - няма нито един.

21

Анонимен

преди 1 месец

Чий е пудела?

20

Алекс

преди 1 месец

Ристю Мравояда пие мазно кафе със Шиши.Про100то Кире пере ББ.Венко седнал и ги определя като мафия.Как да му повярвам?

19

Анонимен

преди 1 месец

Хахахаха властта била при хората лъжеш нагло Ако беше така отдавна аз да съм те изхвърлила от властта наглец

18

Анонимен

преди 1 месец

Сабритко е разбирач! Първокласен специалист по всико! История, газ, ток, служби... Ако имате въпроси - при Сабрутко идете! С мъдрост дарява, на парите ви - не прощава!

17

Анонимен

преди 1 месец

, Споко от лятото ще си на бюрото по труда.Стига да не направите пак Ала бала

16

Анонимен

преди 1 месец

Венко, прав си. Вашите хора са Живко, Асен Василев, Петя Банкова, Паскала, хасковският ви приятел от МВР, семейство Стефанови. Рашков и един пудел.

15

Соня

преди 1 месец

Не се нуждаем от вашата грижа! Разкарайте се негодници!

14

Борисчо

преди 1 месец

Чудя се кой ми е най-противен... ти ли... Лена ли... Лорерите ли... Кико ли... Асена ли.... направо не знам...

13

Анонимен

преди 1 месец

Безсрамници сте Сабрутев Наглези АЛЧНИ шарлатани Лъжеш нагло само и само да влезеш пак в парламента

12

Анонимен

преди 1 месец

Сабрутев спри да лъжеш Сабрутев хората искат да не сте във властта Сабрутев хората искат съд затвор за вас шайка шарлатани

11

Анонимен

преди 1 месец

11 Ноуп! Виж социологическите проучвания, ПП,ДБ са в свободен пад. За което сами са си виновни. Провалиха се, а и както се видя, затънали са до колене в престъпления. Като прибавим и онзи запис...Повечето коментари са от българи, които живеят извън България, на останалите им се повръща от шарлатаните от ППДБ.

10

МАРАША

преди 1 месец

Защо триете ме Пере Еврото беше предопреден преди да има прибиранчо.Паскал също пък и не им се искаше да проговори да не се окажат замесени и те и политици и го скриха.Мартин Нотариуса е бил секретен сътрудник явно им е сътрудничил да крадът апартаментите на стари хора.Еб яхти помията е тая държава мафиотско содомитска капище!На главния секретар престъпници му подаряват часовник за 50 бона и се шляпат голи в спа центъра.В смисъл органи на реда ли са женски полови органи ли са.Не е ясно.

9

Анонимен

преди 1 месец

Тези компромати срещу ППДБ преди изборите са дело на руските кръгове на влияние в България, а ГЕРБ и ДПС работят за тях под прикритие, както се казва. И ако ги изберем отново за управляващи, у нас ще е Ад за още много дълго време.

8

Анонимен

преди 1 месец

Сабрутов да каже колко получава жена му, която работи в енергетични сектор. ПП,ДБ не се наядоха, нито с пари, нито с прекомерна власт.

7

Анонимен

преди 1 месец

А за кого работят членовете на олигархичната секта на лъжците ПП,ДБ? Всички имат свой бизнес в страни от политическите държавни постове, които заемат. Насти фикуса, каза:" нашите фирми обслужват много чужди фирми", защо тогава е в политиката? Къде му е моралът? Бизнес си въртят Лорер, Кокорчо, Киро просто, Лена от парапета, Сабрутов...като ползват политическите си позиции за допълнителен ПиАр. Не е ли това търговия с влияние? Като прибавим и трафик, пране на пари...Крими отвсякъде.

6

1111

преди 1 месец

На този този рядък фе калий мястото му е в канализацията не по медиите ! Всъщност като се замисля май си е на мястото :) Медиите от 2-3 години ( най-вече националните ) са се преобразили в канализация както по форма така и по съдържание , а цънцарляците , които ги изпълват са 1 към 1 с разните му там сабрутевци и прочие шарлатан пеперуди.Г Н У С невъобразима !

5

Национална сигурност

преди 1 месец

Липсва с тези пробити от Русия служби добре че чужди служби пазят българския народ като предопреждават за руски агенти в църквата за контрабандни катали в витницата и за оръжията които криеше Хамас в България и тн!!!

4

Гражданин

преди 1 месец

Уф, тия смешни променкаджии няма ли да престанат с тези изтъркани мантри - мафията, бухалки, лошите. Сабрутев, вашите реформи ги видяхме, по-добре нищо да не пипате.

3

Българин

преди 1 месец

Какво искат хората ли? Искат вие повече никога да не стигате до властта. Защото вашите поразии никой не може да ги стигне.