35

Българин

преди 1 месец

***,Кадафито бил възкръснал

34

Анонимен

преди 1 месец

Слезте от яхтите в Чужбина и елате в български магазин, за да видите дали инфлацията намалява !!!

33

Delon

преди 1 месец

Всяка една инфлация във всяка една държава в 92% се формира и е резултата, основно и най вече от финансовата политика на съответната банкова система ! Тоест от таксите и процентите на банките в страната... Алчността на банките е най големият причинител на инфлация !!! Най ясен и скорошен пример за това, е примера с псевдо-банковата система на най алчните банки в света намиращи се в република Аржентина.

32

Анонимен

преди 1 месец

Закривай тая бутафория, наречена МВФ....една наднационална организация, чиято основна цел е да спасява фалирали правителства и корпорации...!!

31

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 27, прав си. Това, което ти се казва е, че като прочетеш няколко книги може пък да поумнееш и да започнеш да изкарваш повече. Дори това не разбра :) Хладилникът ти е празен заради кратунатат ти.

30

Анонимен

преди 1 месец

Според мутрите в България инфлацията в цял свят зависи от това кой е на власт в България. Ако на власт е ГЕРБ, инфлацията е ниска в САЩ, Германия, Япония и т.н. , но ако на власт е ПП-ДБ инфлацията по света скача.

29

За 2 години

преди 1 месец

и половина, разходите ми се увеличиха със 1165 лева месечно. В тях не вслючвам разходи кола, бензин, ремонти, данъци.Храните поскъпнаха със 60%. При някои стоки стигнаха сто процента. Ремонтите поскъпнаха драстично с до 200%. Увеличение на заплатите с 20%, реално съм обеднял с 40% средно.

28

гошо

преди 1 месец

Нашата мила,родна,сламена женица.

27

Анонимен

преди 1 месец

До 20 Обаче хладилникът ми не чете книги, а стомахът ми не се храни с тях. Сталинкакаквото и да плямпа, нищо не управлява. Други движат марионетките. Тя е просто инсталирана и послушна.

26

Влака с критиката

преди 1 месец

Намалявала?! Не просто се свикна вече. Много слаб парламент и комисии този мандат Оказа се ,че крайно десните са агенти на Путин , а левите са капитал-консерватори, Зелените пък са *** на розови точки. Ковида, войната- всичко го износи гражданина и обедня с над 30% за 3 години. А преди това направиха с отрицателните лихви така , че народа да намрази кеща и предизвикаха невиждана от 1997г в БГ инфлация. При имотите е над 100%-факт. ГМО вече няма да се отбелязва на етикета на продукта...

25

бл.134 в Zап. парк

преди 1 месец

Скапаните лъжци и финансови мародери !

24

Пореден

преди 1 месец

Кой нормален ще повярва на тия брадати лъжи?

23

Анонимен

преди 1 месец

САЩ с най бързо задлъжняване за наливане и ,,възстановяване,,

22

Анонимен

преди 1 месец

Агнешкото не е чело доклада на хрусталина и се качва почти като през 1996. Свинското и то нагоре, доматите не се барат. А сигурно дори не ги отопляват поне от месец.

21

Анонимен

преди 1 месец

Инфлацията намалява населението и унищожава икономиката точно както е по план. Това ви се казва.

20

Анонимен

преди 1 месец

На коментиращите мога да дам един съвет: прочетете поне една книга на тема икономика :) Тези дни пуснаха една на пазара. Уникална е! Дебелка, но страхотна. Ако ви мързи, опитайте с книгите на Рей Далио :) Може пък да ви светне какво ви казва Кристалинка :) Е, може и да не ви светне :)

19

Муахаха

преди 1 месец

това къде?! щото аз тая седмица отчитам още от 20 до 50 стотинки поскъпване спрямо предишната, вече мога да давам и примери на стоки, които са 2 до 3 пъти по-скъпи отколко на цените на които ги купувахме преди това!

18

Анонимен

преди 1 месец

До Анатема трижди !!! - Аз по големи атеисти от банкери и икономисти не познавам, с изключение на разни феминацита. Какви анатеми, какви 2 лева?

17

Анонимен

преди 1 месец

Инфлацията има наслагващ се ефект и ще ни трови с години, дори и днес да остане падне на нула. Никой не се бори за дефлация, никой не затяга мерки, никой не иска да казва зпалати. Плабът е, инфлацията да е на 2-3%, а заплатките да се качват с 3-4% на година и да си догоним стария стандарт на живот след 30 годии. Честито!

16

БРИКС

преди 1 месец

А в страните на жужетата как е?