42

до 41

преди 1 месец

До 999, нямат наяждане ,нямат и измиране за съжаление,бих им пожелала да ги дадат тия пари за свещи и лекарства,но българския господ им трепери отгоре и косъм даже не им пада от главата,пак ще каза за огромно съжаление

41

да ама не

преди 1 месец

това което дават на пенсионерите предварително го взеха в троен размер от цената на яйца , козунаци и агнешко., домати краставици , салати и пр.

40

999

преди 1 месец

Стига толкова пари и врява за безполезната вечно недоволна пенсионна м-ша!

39

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 32 Държавните чиновници получават заплати, премии, бонуси, ДМС, пари за облекло, без да работят и без да са бедни. Заплатите им не са колкото линията на бедност. И не внасят осигуровки. Нещо да напишеш по въпроса? Сега пак им вдигат заплатите. Колко пъти ще ви обясняват, че Великденските добавки НЕ са социална помощ?!

38

Анонимен

преди 1 месец

Упи-до

37

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 36 - Смята се крайната сума, пенсията с вдивишката добавка.

36

Анонимен

преди 1 месец

Помощите за хората с малки пенсии са обект на социалната система, не на пенсионната. Добавки за празниците трябва да получават всички пенсионери. Ама, що да не разделят и изпокарат и тях.

35

Анонимен

преди 1 месец

А ако пенсията ти е под 526 лева, но взимаш още пари за починал съпруг/починала съпруга?

34

браво

преди 1 месец

Справедливо е, благодарности!

33

До Анонимен 32

преди 1 месец

Затова, когато се дават пари за празници като Коледа, Нова година, Великден трябва да са за всички пенсионери. Като толкова държавата мисли тези с малките пенсии, да проверят добре дали наистина живеят само с тия пенсии, а нямат и допълнителни доходи и да намерят начин да ги подпомагат социалните. А съседка в случая, която живее сама и само с пенсията си, надминаваща с левчета границата, няма да получи нищо. Не обмислят нещата, а всичко е хаотично.

32

Анонимен

преди 1 месец

Баце дава предизборно по 50 евро на глас за пенсионер от пачките в чекмеджето. Вече пенсионерите са купени. Следват останалите.Там парата ще хвърчи по време на изборите.

31

Анонимен

преди 1 месец

Моя приятелка пенсионерка е с минимална пенсия, но с два апартамента от които единия е в София и го отдава под наем за 600 лв. на месец. Някой явно не си гледа работата.

30

нЕма лабаво

преди 1 месец

Мили пенсионери, след вас идват мигранти на вашите места. Щото гербавите се хвалиха, че българи се връщали обратно...бла-бла.

29

Срам

преди 1 месец

ГЕРБ че са *** , такива са , но ПП ДБ за съжаление не са по различни .

28

Анонимен

преди 1 месец

Много опопрки в подкрепа на ГЕРБ чета тука, а фактите са си факти, най-корумпираната, най-бедната и най бързо изчезваща нация в света. Всичко това благодарение на корупцията и на ГЕРБ, който нищо не направиха по въпроса за дългото си управление. Не мога да повярвам, че народа пак ще ги сложи първи.

27

Цонев

преди 1 месец

Служебното правителство трябва да подготви изборите, а не да чисти неудобните. Затова е излишно. Да остане правителството в оставка, докато не бъде избрано ново. Какво ни баламосвате?

26

Анонимен

преди 1 месец

Моята пенсия е 2674 лв, преди юлското увеличеине с 11%. Не е много но се оправям. Получавам и наеми от 2 апартамента.

25

Пенсионер

преди 1 месец

Няма лошо. Моята пенсия е по-голяма от заплатата на повечето работещи.

24

Анонимен

преди 1 месец

основните материали на медиите трябва да бъдат свързани със спада в промишленото производство на България. Това са реалностите. България, водейки се по гайдата на ЕС и САЩ, има огрмен спад на всички видове производство.

23

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 22 - НИдей така, бе, човек, я по-долу се Фалят колко пъти Асен за две години бил дигнал пенсиите, цели три пътЯ май беше написано. Ама за вдигането на инфлацията не споменават тия с вдигнатите пенсии.