30

Анонимен

преди 1 месец

Много е скапан и товари компа и диска и забива особено след постоянно обновяване интернета спира.

29

Иван

преди 1 месец

Ние работим с google Услугите и ми е адски неудобно да ползвам друг browse, аз съм още с Windows 7 и хрома си работи отлично, ясно е че не се ъпдейтва и няма защита, но никога не съм използвам анти-вирустна програма, Вирусите идват от зад компютърното устройство човека :)

28

Просто минавам

преди 1 месец

За неразбралите - тази услуга е насочена към корпоративни клиенти. Дори и сега много фирми плащат за бизнес Gmail, Drive, и всичките останали приложения като Sheets, Docs и т.н. А също така си представете, че можете да работите от всяко едно устройство и не се налага да плащате маса пари за лаптопи, Windows и Office лицензи и какво ли още не. Да не забравяме и Gemini for Google Workspace

27

Анонимен

преди 1 месец

За сайтовете да но за търсещия не

26

Анонимен

преди 1 месец

Ица по-добри браузъри с прекрасни блокировки на реклами та дори и в YouTube не виждаш такива докато гледаш видео. И пари да ми дават Chrome не бих ползвал

25

Найн

преди 1 месец

Това не го ползвам и в работата даже. Хром, Едж, Сафри, Брейв, Опера и Файъфокс - браузърите на злото. Само събират и следят. Шерват с трети страни и ти таковат таковато. Long live Moonchild.

24

Анонимен

преди 1 месец

Е, пише, че ще има платена версия, а не че всичкия Хром ще стане платен. И гоогле са наясно, че изцяло платен браузър означава най-много трима клиенти в цял свят, и край на приходите от реклама.

23

Анонимен

преди 1 месец

Гуглето напоследък само провали. Провали им се роботиката - продадоха я, провали им се гугле+ та и него го продадоха, провали им се АИ-то, та сега да си издънят и един от малкото успешни продукти - чакаме

22

Анонимен

преди 1 месец

Е точно хром е най-кривият броузер. Дори опера е по удобна и бърза.

21

Анонимен

преди 1 месец

И защо все не ви се плаща бе другари българи? Това да не са някакви отпечатъци в мозъчетата ви от тъмния комунизъм когато живеехте безплатно? Нали прегърнахте капитализма и сводния пазар а манталитета ви си остана от провинциален към твърдо селски и пещерен. Във ЕС искате??? ами там ви знаем мнооого добре що за *** сте и ще развалите цялата манджа :))) Къшшшшшшш!

20

Факт

преди 1 месец

Яндекс е безплатен и по лек от Гугъл.

19

Анонимен

преди 1 месец

тоя софтуерен *** не съм го ползвал от години, от както хванах че ми сканира всичките дискове за "вируси"

18

Анонимен

преди 1 месец

Да стане. Има други. Време е моонополистите да се самоубият.

17

Анонимен

преди 1 месец

До Въй - Поне дввама на всеки трима потребители ...

16

Анонимен

преди 1 месец

Годината не е 2008-***. Доста компании взеха да нямат доверия на бай Google, особено откакто и 50+ годишните инветитори и управители научиха, как работи РЕАЛНО бизнес модела.

15

Анонимен

преди 1 месец

Да пуснат. Не е само хром.

14

Въй

преди 1 месец

Че има ли още някой дето да ползва недоразумението Chrome?!

13

Анонимен

преди 1 месец

До 10 - То има. Нарича се Chromium. С малко играчка, може да бъде напълно "разведен" от Google. Пуснаха го 2008-*** и е с отворени лицензи, като много от работата над него после бе извършена пак от програмисти в Google, но основно "безплатно", като идеята беше, общността да го изгражда, да му хваа бъговете и да прави предложения ... Хитър начин, да се спестят стотици милиони, аконе и милиарди.

12

Анонимен

преди 1 месец

Пъли глупости. Пика на интернет приложенията беше около 2000-те, когато се правеха наистина работещи неща. Гугъл освен търсенето почти нищо друго не може да предложи на пазара, защото офисът им е години назад от Office 365, но явно се опитват да захлебят с идеята че някой може и да клъвне.

11

Анонимен

преди 1 месец

И Операта в миналото така стана платена. Появи се Firefox от нищото. След време ние пак станахме свободни. Станахте, ама след дъжт качулка. Умре Марко.