14

Така е ..

преди 1 месец

Веднага да се отмени тази глупост. Автомобилите не са пияни и драгирани да ги арестуват и продават.Съгласно Конституцията частната собственост е неприкосновена.

13

Обективен

преди 1 месец

Недоноcчетата в парламента гласуваха промени в Конституцията ,които после спешно донатъманяваха ,за да може да има служебно правителство. Същото е и с този закон за отнемане на автомобила. Но като знам,че поправката в Конституцията е писана от Лодкаря , седнал в скута на Шиши и пиещ "мазно турско кафе" , си мисля,че е бил съсредоточен върху това, което го е убивало отдолу.

12

Анонимен

преди 1 месец

"Ако ви спрат на пътя, не бързайте да подписвате веднага протокол за доброволно предаване на автомобила, дори дрегерът да е отчел алкохол или наркотици." - с други думи Момчил ви казва "дрогирайте се и пийте, проблем НЯМА". Егати държавата, егати народа.

11

Анонимен

преди 1 месец

НАДЯВАМЕ СЕ СКОРО "АДВОКАТА" ДА СРЕЩНЕ "КЛИЕНТА" СИ НА ПЪТЯ!

10

киро

преди 1 месец

чл 17 т.3 от конституцията пише:Частната собсвеност е неприкосновенна.Значи нарушаваме конституцията при конфискация на МПС

9

Анонимен

преди 1 месец

Да им вземат колите и книжката до живот който кара пил

8

Анонимен

преди 1 месец

Знаете ли как действат не особено разумните същества на тази планета? Първосигнално т.е. действаш, пък после ако можеш да мислиш, мислиш. Какво представлява този закон - действа се т.е. отнема се книжка и автомобил, пък след това започва да се мисли абе аджеба ти виновен ли си или не си. Какъв човек може да сътвори такъв закон? Само не особено разумен. Извод - ПП и всички останали гласували "ЗА", както и всички в обществото подкрепящи този закон, са не особено разумни и първосигнални същества.

7

Анонимен

преди 1 месец

"Виновен до доказване на противното" - Ето това сътвориха "великите демократи" от ПП с този закон. В нито една нормална държава не плащаш за нещо, докато не докажат, че си виновен. Тук ти взимат автомобила, заради фалшиви тестове, които и полицаите не искат да си правят, чакаш Х месеца резултат от кръвната проба и през цялото това време си без книжка и автомобил т.е. се водиш виновен. И разни още по-мал_оумни и от ПП-тата се радват на "великия" закон,защото имат една мозъчна клетка в главата си.

6

anon

преди 1 месец

"липса на ангажираност към спазването на езиковите норми"Боже опази ни от адвокати и юристи. Все едно не са те спрели че си пиян кат мотика, а за това че си изпуснал пълен член.

5

Анонимен

преди 1 месец

най-смешното е че те карат да подписваш протокол за доброволно предаване на автомобила:))) което е нонсенсм, още повече ако наистина си в неадекватно състояние в следствие на употреба на алкохол или наркотици, ама конситуционалиста РистЮ е такива ги приема

4

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен, никакъв жест не е, а това че ПП-ДБ-тата са неадекватни и един закон немогат да напишат отделен въпрос е че вече 1 година немогат да решат проблема с чакането на кръвните проби

3

Анонимен

преди 1 месец

Като почнат сутрин преди работа да тестват ченгетата със същите тестове за алкохол и наркотици - тогава ще спазваме закона. До тогава спрат ли ви и тест който показва наркотици без да сте употребили - викайте адвоката си!

2

Анонимен

преди 1 месец

Това жест към пияните и дрогираните ли е?Я вижте в Гърция например какви са санкциите и глобите и дали нашите джигити си позволяват това,което правят тук?

1

Анонимен

преди 1 месец

ВКС трябва да бъде атакуван и служителите му уволнени веднага ,защото и *** за зеле не става от тях.