13

Пенсионер

преди 1 месец

При соца нямаше каравани и кемпери. И климатици нямаше.И банани и тоалетна хартия , па оживяхме.

12

Помня

преди 1 месец

Не съм любител на социализма , но тогава имаше повече свобода.

11

анонимен келеш

преди 1 месец

Крайно време беше да ги разкарат оттам тези нечистоплътни Робинзоновци предимно от Сливен,Ямбол,Стара и Нова Загора:):):)За мъжете както и да е,обаче кви жени трябва да ходят там на къмпинг без WC и баня направо нямам думи:):):)

10

до 8ми, Отлично

преди 1 месец

знаеш какво имам в предвид. А и не си ти човека, който определя кой къде ще почива, моля, моля. И без категоризации кой какъв е, технически погледнато в България е забранено и да си просяк и да живееш на улицата или дори в колата си, но както виждаш има достатъчно и от тези хора. По отношение на това кой прави катун където къмпингува е по-скоро въпрос на възпитание, от колкото на социален статус.

9

Мото

преди 1 месец

Ако видите на Вромос , от Нова година ги наредиха караваните ,че и палатки има целогодишно опънати , да си пазят място , щото ги дават под наем , нали се сещате че тая горичка там ще изчезне , секат клони , храсти , тревата се мачка , а гъби имаше там даже , унищожава се всичко , ново дръвче няма шанс да порасне , *** по храстите , но се виждат зимата когато няма листа , шишета , найлони .Пълна мърлящина , и това било свободно къмпингуващи , ама печалбари се оказаха , ***

8

Анонимен

преди 1 месец

Нещо няма резервации в хотелите, а ? Липсата в резервации не е заради палаткарите , хората вече се осъзнаха и си дават парите в Турция, Гърция, Испания, Хърватия... Когато родните "хотелиери" предложат услуга съответсваща на исканите пари ще се напълнят и хотелите, а не да искат за 3 месеца да избиват годината. До тогава хората ще пълнят чуждите курорти въпреки опашките по границата, а тука да си приютяват социално слабите западняци и стиснатите румънци.

7

до 7

преди 1 месец

Мне, няма да ми ходиш на спокойния плаж с мизерното си къмпингуване! По цял свят това е ЗАБРАНЕНО! Освен на определените затова места. Идват ми някакви осморазрядни аутсайдери с вонящите си катуни и превземат спокойния плаж. Киснат по цяло лято. Айде МАРШ! Плажът е за всички, а не някакви да опъват катуни, които висят по 6 месеца там.

6

Я дефинирай какво е

преди 1 месец

"незаконно къмпингуващ". Нека отгатна - всеки който не ще да плаща в "нашите" хотели и комплекси е незаконен къмпингар. Ама дали ще му дойде на ума на някой, че тези т.н. "места за отдих" не са никакви места за отдих, защото са се превърнали в гигантски бардаци и казина и в края на краищата хората затова ходят на по-тихи места, които стават все по-малко и по-малко. Навсякъде бетон и гранитогрес, чалга, алкохол, наркотици и проституция - вземи тая почивка!

5

Браво

преди 1 месец

Значи писнало ми е от разни хипи к лош ярчета да ми опъват палатки където им падне, да дрънкат на китарки и да употребяват наркотици безразборно навсякъде по хубавите плажове. Аз съм отишъл да си почина малко сред хубавата природа а те ми окупирали всичко и го превърнали в катун. Айде марш

4

Nik

преди 1 месец

Препратката към сайта не работи. Директно се отваря сайта с грешка 404.

3

Анонимен

преди 1 месец

Да напълним хотелите на мутрите, а?

2

Ужас

преди 1 месец

Поредната лудост,всичко е в бетон и унищожени дюни а те с къмпингуващите се занимават?!

1

Анонимен

преди 1 месец

Хващаш незаконно къмпингуващия. Порязваш го веднъж-дваж. После го закачаш на една от ония куки, големите, на които окачват цели телета. Пъхаш острото на куката близо до таза, прекарваш я покрай целия гръбначен стълб и вадиш края до шийните прешлени. Повдигащ незаконно къмпингуващия с куката и го подчертаваш още веднъж. Снимаш всичко и го пускаш по кинопрегледите, че да го видят всички.