11

Анонимен

преди 1 месец

Ми то като при нас. Само че нашата управляваща хунта им спуска и юроатлантически опорки, че все за нещо трябва и да пишат.

10

До Христо Христов

преди 1 месец

И ти като знаеш, какво? Пак си нископлатен средностатистически шимпанзок, който никога няма да разбере какво е да имаш пари и да си живееш живота докато такива като теб, които знаят къде е Мали ще работят цял живот за да докретат да пенсия, който ще им стигне само за опелото. Това е все едно на 18 години си влязъл в затвор и на 70 са те освободили от него. Какво постигна в живота като знаеш много за Мали? С какво това ти помага да правиш много пари всеки час?

9

Христо Христов

преди 1 месец

Един про'с'так по- долу се хвали, че не знае нищо за Мали. Лошо няма. И в Мали не се интересуват от евроатлантическа българия. ПП. Преди 5-6 години една централноафриканска държава искаше договор с евроатлантическа българия, но направо преговаряха и го сключиха с ЕК в Брюксел.

8

Христо Христов

преди 1 месец

Свободолюбивият народ на Мали изгони френските окупатори и устоя на натовските атаки и провокации (с българско участие при това). Браво!

7

Анонимен

преди 1 месец

Евала, така трябва. Никакви негативни новини. Само новини от рода на: Козичката Тричка си родила козлета.

6

Уау

преди 1 месец

Положението в Мали е оли мали, мани, мани. Честно, дори не знам къде се намира тази територия, а и не ме интересува.

5

Анонимен

преди 1 месец

Ген.Радев да слага военно положение - забрана на Тиквата Просто Киро *** и Копейкин без партийна субсидия :)))

4

Истината

преди 1 месец

Изритаха Франция, но са зависими от руска пшеница. За съжаление Русия се възползва добре от гладната Африка и налага зърнено влияние. Скоро ще има голяма африканска война между про руски и про западни африкански държави които развития свят настройва едни срещу други

3

Христо Христов

преди 1 месец

Не са като ЕС- взеха им зрелищата....

2

Анонимен

преди 1 месец

И xyнтaта пп дб се опитваше същото

1

Цирк

преди 1 месец

Защо да е хунта,защото изрита Франция ли ?