21

Анонимен

преди 1 месец

До сега сливи ли имаше в устата си, че мълча като мушната гайда?

20

akudф

преди 1 месец

обръчите от фирми на дпс герб и радев ще направят всичко възможно да цакат Българския гражданин и даму освояват данъците и ще вдигнат дефицита защото ще трябва да се отчитат на кйвьоши и няма да могат да крадат

19

Загубена работа

преди 1 месец

България е изгубена кауза. Всички се надпреварват да угаждат на пенсионерите. Защо? Защото са 2/3 от избирателите, и ще стават повече. Пенсиите им се плащат от данъците на работещите, защото толкова осигуровки няма. Неминуемо данъците ще трябва да се вдигат, вкл подоходния, което ще накара още млади да си тръгнат. А държавата вместо да се стреми да покара инвеститори и върне млади хора, дори да докара чужденци, гледа краткосрочно да спечели някой пенсионерски глас. Дотам гледат, до следващия вот

18

Далай Лама

преди 1 месец

Този , който е вземал десетки милиарди дългове , веднага да бъде вкаран в зтвора и чрез инквизиция да бъде разпитан при кого са отишли тези десетки милиарди !!!!! Крайно време е да се оси именно такава отговорност за безхаберно и престъпно управление на държавата !!! Кога ще заработи системата за защита на българите и България ???? КОГА ???????????? Който ходи на избори да избере този, който ще приложи Крумов закон в България !

17

w

преди 1 месец

Асан В.- истинския враг на еврозоната.

16

Спукано гърнето

преди 1 месец

Спукаха се и балоновасилевите въздухонадуванки. Край на играта. Гейм овър.

15

Бизнесмен с Ауди

преди 1 месец

Всички проблеми идват от това, че се раздават заплати. Не трябва да има заплати. Като има заплати, работниците почват само за тях да мислят, вместо за работа. Работниците трябва само да работят, така се концентрират и се вдига качеството. Работодателят има интерес да осигури храна в столовата, работни дрехи и отопление в общото спално помещение през зимата. Иначе се получава голямо текучество - докато работниците се обучат и ги губиш.

14

хиало

преди 1 месец

тоя дацов е голем клепар, само натиска за еврото , а не казва за недостатъците

13

Бг фермер дребен

преди 1 месец

Бачкам като вол за без пари 24/7/365 за данъци ренти и тор. И сега ми казват, че данъците ми ги няма. Майка ви, леля ви, сестра ви....ще дойда с трактора и ви мачкам наред

12

Георги Марков

преди 1 месец

До Веселинъ 7112136860 Вескоуууу, тебе никой не може да те обърка с никого, защото си известен с афинитета си към авантата и груповите изпълнения с алжирци и мароканци.

11

Анонимен

преди 1 месец

какво бе,не искате да дадете 100лв на 500лв пенсия и да индексирате пенсиите по швейцарското правило ли,измамници на Промяната,НЕбългари извратени.

10

Веселинъ 7112136860

преди 1 месец

За малко да го объркам с оня турчин мустакат Георги Марков,който е май още в маджарско да крои расистките си планове.

9

Сифилиско

преди 1 месец

До АнонименАко приватизират топлофикация София, ще има сериозно увеличение на цените и от там която и партия да го направи, ще загуби следващите избори. Мръснишки се играе отново.

8

тъпомер

преди 1 месец

От първия ден тия така наречено служебно правителство играят пошла игра,уморих се,разиграват ви тия . И защо пенсийте на нашите майки и бащи са ви проблем,защо бре.

7

Анонимен

преди 1 месец

ПЪРВИТЕ ДУМИ НА СЛУЖЕБНИЯ ФИНАНСОВ МИНИСТЪР БЯХА:ЧАКАМЕ ПАРИ ОТ ЕВРОПА!!!СПИРАМ С КОМЕНТАРИТЕ...ЦЕЛИЯТ СВЯТ РАЗБРА С КАКВИ НЕКАДЪРНИЦИ СИ ИМА РАБОТА!!!

6

Анонимен

преди 1 месец

НЯКОЙ ЩЕ НИ ОБЯСНИ ЛИ ЗАЩО ДЪЛГЪТ НА СОФИЙСКАТА ТОПЛОФИКАЦИЯ БЕШЕ РАЗПРЕДЕЛЕН ИЗ БВП НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И КАК ТАКА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ЩЕ ПЛАЩАТ ТОПЛОТО НА СТОЛИЧАНИ...И ЗАЩО НЕ Я ПРИВАТИЗИРАТ ТАКА КАКТО НАПРАВИХА С ТОПЛОФИКАЦИИТЕ НА БУРГАС,РУСЕ,ПЕРНИК,ГАБРОВО И Т.Н.

5

Анонимен

преди 1 месец

На кой му пука,след като никой не носи отговорност за действията на служебното правителство,а самото то на практика е на Борисов ?

4

Анонимен

преди 1 месец

Кое му е трудното?Ние не искаме в еврозоната и в еврозоната не ни искат нас.Спираме с тия глупости и си караме с левчето.

3

до 1-ви

преди 1 месец

А какви бяха условията за тия пари, помниш ли? :D

2

Ze nigmar

преди 1 месец

Каква стана тя... :)))