9

Лошо

преди 2 месеца

Много ми лопсва, че един отявлен убиец не е сред нас. Ще пусна една сълза или по скоро *** в WCто за него.

8

Бил

преди 2 месеца

Това трябваше да стане преди 30 години на електрическият стол.Живя 30 години екстра долният ***.По това време бях в САЩ.Цяла Америка знаеше че е убиецът,само черните съдебни заседатели не разбраха.ROT IN HELL.

7

Дарк

преди 2 месеца

Истината е,че в САЩ който се позове на факт и по наказателно дело той го доказва,не само по гражданските.Кой може да плаща на детективи?А тъй като съдии и щатските прокурори се избират от народа,както и журито решава кой крив,кой прав.Така и Ч.Чаплин е осъден за бащинство при отрицателна кръвна проба,която го изключва на 100%,,но младата 18 прохождаща актриса като надула гайдата в медиите и обществото побесняло.И Хувър му спря филма В.диктатор преди Пърл Харбър.

6

Анонимен

преди 2 месеца

До Дарк -Глупости, глупости, глупостииии...

5

Анонимен

преди 2 месеца

Неееее.... O.J. ;(((

4

До 1 и 2

преди 2 месеца

Симпсън е оправдан, защото през 90-те е имало убийство на чернокож пестъпник от ченгетата и това предизвиква бунтове като тези за Джордж Флойд. Адвокатът е посъветвал О'Джей да не си взема лекарствата (за стави ли, или пък за сърце). Ръцете му се подуват и ръкавиците не могат да паснат.

3

BG

преди 2 месеца

RIPДжеймс Камърън е говорил с него да изграе първият Терминатор, а бат' Арни да е войнът-спасител от бъдещето.

2

Хм

преди 2 месеца

След случая О Джей Симпсън ми стана ясно какво представлява американското правосъдие-машина за пари, нямаща нищо общо със справедливостта. Но явно доста хора все още смятат, че Америка ще ни помогне да преборим корупцията. Дори тоталният резил на Сглобката(създадена по заповед на американското посолство) не ги отрезви.

1

Дарк

преди 2 месеца

Оправдан в наказателното дело за убийството на жена си Никол и приятелят и,признат за виновен в гражданското дело и осъден да плати кръвнина 33 милиона.Найазателният закон обаче ЕТ не позволява някой да бъде съден два пъти за едно и също престъпление.Истината я знаят само Пентагона,но отказаха да предоставят снимки от военния си спътник преминавал по време на убийството с мотив национална сигурност за спътника.Десет години преди убийството 1994 руските спътници засичаха в Афган небръснатите хора