37

Дьорд Шорош

преди 1 месец

Продължаваме ислямизацията! До 50 години в Европа няма да остане нито един бял християнин!

36

Христо Христов

преди 1 месец

Лъже!

35

Друг

преди 1 месец

Тази изобщо чува ли се какви глупости говори? Вън мигрантите от Европа. Не знаете какъв таралеж ни слагат в гащите!

34

да

преди 1 месец

С две думи почваме да произвеждаме храна за кучета "Месо от мигранти". Ами разфасовайте ги на място и лекарски екипи да свалят органи за трансплантация. Ако почнат и да намират оглозгани трупове, това ще ги стимулира да идват.

33

мак

преди 1 месец

Идва някой от еди къде си, после задължително идва семейството му и бройката нараства до космически размери. ленчето неумна ли е, как някой ще печели от гости, щом ще издържа неработещите или ще плаща на други. Къде е тази печалба от пакта? Коледа ще празнуваме ли, или зимни празници? За 3 години ще дойдат почти 100хил. Къде ще живеят, бе. Тая вместо да се противопостави, пее химни за пакта, релокация и солидарност.гн.ус.

32

Анонимен

преди 1 месец

Прилича ми на връщане на робството. Само че модерно.Ние се сливане с тях. Мисля че има само един, единствен изход и той е...

31

Анонимен

преди 1 месец

Държавите на първа линия ще бъдат първите печеливши от новата миграционна политика тоест БГ ще се напълни с ***. Честито, запада реши да напълни БГ с гадни долни пигмей.

30

До 28

преди 1 месец

Сега се страхуваме от потомците им който ни заплашват под всякаква форма с дискриминация, лъжи, измами, тормоз психически и физически, страх за децата ни, заплашват ни с двойни гражданства и смесени бракове и политически чадър породен от интереси.... Нов вид война. Беззаконни плашещи със закони е извратено. Престъпна държава в държавата под правителствен чадър от всякакъв сорт нови интереси. Абсолютен терор на нормалните хора който би трябвало да имат уж права като граждани на ЕС, а ни заплашват

29

Анонимен

преди 1 месец

Квота с 30 хиляди легални а с 300та хиляди нелегални преминали през БГ и Гърция за година какво правим? Тях кой и къде ще преразпределя и по какъв принцип? Въобще "напънала се планината и родила мишка", вашата евроработа...Само заплатите ви читави....другито алабала за наивници....

28

Гост 2

преди 1 месец

До ГОст .. и сигурно ще има първичен и вторичен пазар за квоти... т.е хора

27

Пресметнете

преди 1 месец

"Само" 30 000 ! Не знаят ли горките евродепутати, че тези имат многолюдни семейства и всеки от тях, който се установи в Европа после довежда тук най-малко 15-20 човека, свои близки роднини. От тези 15-20 човека поне половината са на възраст да създават деца и обикновено правят най-малко по 10 потомци.

26

Някой

преди 1 месец

Преди беше по-спокойно и на основа това има и сегашните войни. Искат да опазят и климата. Как да стане с всичко това+ още много хора + престъпност, плюс още автомобили. Преди може да отидеш на работа с колело, а сега мразим колоездачите защото затрудняват трафика който го нямаше преди около +-до три години. Стана претъпкано и пренаселено и престъпност и абсолютен страх от заплахи всякакъв сорт на наша европейска земя и всичко което градихме след основите на поколения сега го обират мигрантите.

25

Гениална дефиниция!

преди 1 месец

Сигурни зони в несигурни държави! Това само Елена Йончева може да го измисли. Обяснено е било нещо в Европарламента, но тя толкова може, така разбира - еталон за интелектуалното ниво и д.п.едайничеството на онези някогашни "златни" младежи, свидните дечица на някогашната номенклатура, които навсякъде влизаха с предимство и неудържимата им успешна кариера беше предопределена още тогава, когато са били в бебешките си люлки. Затова дереджето на държавата ни днес е такова.

24

ГОст

преди 1 месец

Щом ще има квоти за хора... значи ще има покупко-продажба на квоти... т.е покупко-продажба на хора ?... Интересна концепция за новото РОБСТВО.

23

Анонимен

преди 1 месец

... "ако някоя държава не иска да реализира своята "квота" от този брой, то тя ще плаща на друга държава, която би ги приела,"... А ако никоя държава не ги иска? Ще ги върнат ли обратно или ... Сигурно тогава ще останат в първата, в която са влезли. Струва ми се, че сме прецакани и хич не вярвам на йончева.

22

Анонимен

преди 1 месец

Всеки ги зане Милиончева който мисли трезво го знае.

21

КАКВА ПОЛЗА

преди 1 месец

АКО ЗАСЕЕШ НИВАТА СИ С ПЛЕВЕЛИ. А ОТ ТЕЗИ МИГРАНТИ НАЙ МНОГО ЩЕ НАМАЖАТ ЖЕНИТЕ

20

Йордан

преди 1 месец

Йончева с офшорките, дето години наред плюеше България в Европейския парламент, колко са корумпирани Българите... Сега се е загрижила за нас, че идват избори... Даже Станишев не я изтърпя. Да си ходи поживо поздраво.

19

Анонимен

преди 1 месец

Не им увират главите че границите се пазят а неканените гости се гонят,и това е.Който се заблуждава че имаме бъдеще в ЕС да чете и са си прави сметката.Или излизаме или изчезваме като народ и държава.

18

Анонимен

преди 1 месец

в Америка има т.н."зелена карта ",за мигранти,семейства,млади,перспективни с професия,занаят,не такива от феодалния строй дошли от хралупите по пустините,от камилите запасали ножовете и само по арабските кафенета пласират хашиш това ли искат брюкселски ***