12

християнин

преди 1 месец

До 4 наблюдател Избиването на невинни деца,жени и стари хора,според вашия ислям,кауза ли наричаш,болни мозъко? Защото вие,мюсюлманите,когано убивате невинни,все във името вашия аллах го правите.Вие сте доказателството,че вашия ислям превръща родения човек,в звяр,нечовек,и-з-р-о-д.

11

българин-християнин

преди 1 месец

Убеден съм,че от отвлечените,живи вероятно са само няколко човека.У-р-од-и-т-е са ги умъртвили,и затова протакат.Просто Израел ще трябва да приеме тази истина,и да срине всичко по пътя си.Избиване на плъховете-без жал,танковете да размазват по пътя си всичко.С такива *** няма друг начин.А този на снимката доказа,че нищо човешко няма.Този заслужава не куршум,а да бъде обесен в центъра на Тел Авив.И да избият всички терористи в затворите на Израел.Както животните избиха заложниците.

10

Анонимен

преди 1 месец

Не знам колко още взрива и убийства трябва да извършат джихадистите в Москва, че на нашите копейки да им дойде акъла в зелките. Слагат минуси на конвейр, възхваляват терористи, само защото в болните им глави израелците са съюзници с Европа и САЩ, и въобще не мислят. Не им пука, че отвлякоха български моряци, наши на деца, не им пука за пасмините арабели, които маршируват в София.

9

Българинъ

преди 1 месец

А га се целувахте на 7-ми в Доха с другите лидери на Хамас, на видео-конференция със синковците, гаврещи се с трупове на бебета, деца, жени и старци?

8

Анонимен

преди 1 месец

До една година и бащицата на тия тримата ще е мъртвец.

7

Анонимен

преди 1 месец

И самият Хания не го чака по-радостна съдба. Когато поприключат в Газа, израелците ще пуснат в действие Мосад. Много командири и командирчета на Хамас, които се репчат от всякакви точки по света ще дадат фира. Тепърва ще чуваме за ликвидирани палестинци по света.

6

Анонимен

преди 1 месец

Да видим след още няколко месеца, израелците като запушат канализацията, къде ще се крият тунелните плъхове. Много лесно беше да колят цивилни араби, евреи и християни само защото живеели в Израел, да ги видим срещу редовна армия. 250 от убитите от Хамас бяха палестински мюсюлмани от Израел, има колежка от университета, арабка, чиито брат беше убит от терористите. Цялото 2 млн арабско население на Израел е настръхнало срещу Хамас и Газа, ама у нас за това не се говори много.

5

Евала

преди 1 месец

Така и трябваше да постъпят Израел още в началото! Организаторите на погрома от 07.10.23г. трябва да изпитат на гърба си болката от личната загуба, а не да си живуркат сладко в луксозните хотели в Катар. Като при това бавят с месеци преговорите за освобождване на заложниците. Наред е самият И.Хания!

4

До 4

преди 1 месец

Щом наричаш терористите 'мъченици', пишеш 'умраза' и се радваш на изнасилвачи на бебета, ми е ясно какъв си. Не знам защо въобще все още имаш българско гражданство и какво правиш в българско сайт. Но едно ще ти кажа: и десет нови терориста да се появят, всички ще бъдат ликвидирани, там ще остане само нормалното население, което не мрази християни и евреи, и другите религии. За джихадистите си има Афганистан и други подобни дупки - там ще се чувстват на място.

3

Анонимен

преди 1 месец

Ами те Хамазите онзи ден сами си признаха, че от 140 все още държани заложници, не можели да съберат 40 живи, че да получат 6 седмици примирие. И това при комбинирани усилия на всички арабски държави в преговорите с Израел. Почти всичко вече е изклано, изнасилено и изгорено живо; явно на израелците съвсем им е преляла пашата. Дотук се сдържаха заради заложниците, сега ще има сериозен кьотек.

2

Сър Пичук

преди 1 месец

Хамас бе може да настоява нищо. Ще бъдат избити до крак и нищо не могат да направят.

1

баба мара

преди 1 месец

леле сега ще стане мазало