6

Анонимен

преди 1 месец

Имаше разни приложения на градския транспорт определяйки къде са автобусите според GPS сигнал. Умниците го спряха от две седмици и е мазало. Чудиш се кое кога ще пристигне. По график нищо не отговаря. Промяната затрива и малкото хубаво неща.

5

шишо бакшишо

преди 1 месец

Ти да видиш, явно днес-а играят с бакшите.. колко удобно изтриха всички коментари защитаващи нбощния градски транспорт и оставиха негативните и защитаващите бакшшишите.. та и за вас - гума да пу..кнете, а после и вие!

4

Хахаха

преди 1 месец

Бакшишите, които се опитват да прегазят жени с деца са абсолютно против дори да има градски транспорт, защото така губят пари и трябва да се хванат на някаква смислена работа. Контрера със сигурност мрази жени и деца и иска да ги гази с колата си. Един масов убиец и *** е против градския транспорт, за да може гайтакси дружинката, която му дава пари, а той задните си части, да продължат да убиват жени с деца и да останат само мъже.

3

Анонимен

преди 1 месец

Не им е проблем на таксиметровите фирми, малцина са тези които ще висят след 11 часа и след това ще се возят на градски транспорт. От къщи виждам трамвая след 22 часа - в най-добрия случай има 3 - 4 човека, но най-често е празен или се возят 1-2. Градския транспорт се очаква да има някаква масовост, не да вози хора колкото се събират в едно такси.

2

Анонимен

преди 1 месец

Нощно метро има ли?

1

Лоби

преди 1 месец

Таксиметровите фирми са против нощният транспорт.