5

?

преди 2 месеца

Като за всяко нещо в България, забраната е просто преписан от миналата година и подписан документ! Тя не е съобразена с условията в самата година, а се слагат едни наложени дати. Та тя рибата се изби/хвърли хайвера си/ вече в това топло време!Ако всичко беше съобразено с условията тази година, то забраната , трябваше да се изтегли поне с 15 дни напред, но всичко се прави машинално.

4

Лудото Ленче

преди 2 месеца

Тия дето слагат забраните много да внимават ,че ще видят по стълбове и дървета !!! Избиха животните ,сложиха ,забрани хората сами да си ги отглеждат ,мислят със червеи и насекоми да ни хранят ,сега на рибата посягат .....мисля ,че ще свършат много зле !!! Народа търпи издевателства само докато му прекипи и после да не сте му пред очите !!!

3

Рибар

преди 2 месеца

яз.Книжовник,област Хасково няма законен наемател и е свободен.Собственост е на Напоителни системи.Защо не са го писали като разрешен.Може би защото има риба?

2

Снимка фейсбук

преди 2 месеца

А кой е на снимката? Имаше някакви правила за използване на снимки и творби, които са интелектуална собственост на автора. Та, имате ли разрешение от човека на снимката? :D

1

Запознат

преди 2 месеца

Това на снимката е балканска пъстърва, която не е забранена от 15 април.