52

Анонимен

преди 1 месец

Както каза Ренета Инджова тази която доказа че може да управлява България към по добро Ще избираме докато случим на Управлаващи

51

Стела

преди 1 месец

Партизаните на Копейкин само дебнат и се кефят на плаващите и те самите плюят.Намо нужда да се криете бе шумкари , много хора не ви понасят, защото сте *** и не сте нормални

50

Анонимен

преди 1 месец

Само администрацията и партийните членове ходят да гласуват! И някой изкуфял пенсионер!

49

Анонимен

преди 1 месец

Щом все чакаме някой друг да дойде и да ни оправи , няма как да се получи. Но явно ни харесва да ни е...т , стрижат и мародерстват.

48

Анонимен

преди 1 месец

Да те излъжат веднъж, ще го разбера, два пъти, пак, ама тридесет и пет години да те лъжат и да не се усещаш е нямам думи. Българина си има само самочувствие че е умен, реално е точно обратното. Да гласуваш за същите и да викаш тоя път ще е друго, докато те се окопават във властта купувайки медии и всякакви стратегически държавни активи, за да те държат подчинен роб.

47

Анонимен

преди 1 месец

политическата ситуация е елементарна: избирателите са с много нисък коефициент на интелигентност

46

Гражданин

преди 1 месец

До време за възраждане. Знаеш ли какво ви трябва на вас? Да ви дадат наистина властта само за три месеца. Такива глу.пости ще сътворите, толкова беди и бели ще направите, че народът ще ви разгони със страшна сила с камъни и сопи.

45

Реалист

преди 1 месец

Ами след като политическата ситуация се повтаря 35 години, значи има един основен извод. И той е, че няма на света по-тъno племе и по-смотана държава.

44

Време за Възраждане

преди 1 месец

Щом Урсула Кафявата поставя Възраждане до Алтернатива за Германия и Национален сбор, значи нещата вървят в правилната посока. Възраждане трупат опит и се превръщат в реална националистическа алтернатива за България, за да отстояваме местните си интереси успешно. Умните народи в ЕС вече избраха националистически партии да управляват, а лъжите за руска агентура са жалък опит на глобалистко-сатанинската пропаганда да попречи на тези партии

43

Гай Баню

преди 1 месец

Не забравяйте казана с българите в Ада

42

Добро прави Пиночет

преди 1 месец

но само в Чили имаха късмет !

41

Тук нямаш шанс...за

преди 1 месец

нормална държава, ДС своите слага на власт - до безкрай ше ни грабят. Тук нямаш шанс за евростандарт, че крадци с корумпета играят, своя дяволски валс.

40

адвокат Тенев

преди 1 месец

Ако някой се изяви като лидер, веднага ще се намерят някои да го нарекът диктатор или дори тиранин

39

Анонимен

преди 1 месец

Какво лидерство?! Гласува се за партии, в листитф на които се назбачават безброй ла пачи и ла пачки, никому неизвестни и зинали огромни усти за себе ск и най-вече за назначилите ги! Това няма оправия. Неадекватници, състезаващи се в парламента кой, по-оригинално ще обиди опонентите си! На ниво втори клас в мах ленско школо се обиждат и ръсят "умнотии"

38

Мира

преди 1 месец

До 37 Не се ядосвай,защото няма смисъл ,това са бетонни глави,същите като простите руснаци.Мъжете,децата им загиват те гласуват за Путин.Децата им са в САЩ,Канада,Западна Европа те гласуват за Путин?! Не нормална работа.

37

Анонимен

преди 1 месец

Стига с това Възраждане. Не ни трябват проруски партии. Единственият правилен път за България е в ЕС и НАТО. Ние сами се докарахме до там че да нямаме друг избор. Ако сега откажем да приемем Еврото и тръгнем да излизаме от ЕС и НАТО това ще тотална катастрофа за страната и със сигурност ще завърши със война и загуба на територия. Не позволявайте на руските агенти да ви манипулират. Тези хора са национални предатели!

36

Надя

преди 1 месец

А бе драскачи ,чета ви измишльотините и защо си мислите ,че вие не сте зависими?! Зависими сте и то много,защото сте с промити глави от лъжите на мошениците на ,, промяната" Айдееее разкарайте се ,егати Тъ паааците

35

Анонимен

преди 1 месец

Липсата е на законно притежаване на калашници от народа , липсата на Закон за носене на Политическа отговорност от политици които се скъсват да лъжат народа , липсата на смъртна присъда за големи кражби от същите политици .

34

Силвия

преди 1 месец

Ха,ха,ха нямало лидер?! Хайде бе ,има доказан лидер и всички го знаете,обаче сте подвластни на политическите негодници и ви е страх да му кажете.Ще настъпи ужас ако качите името на Бойко Борисов.Държавата ще предадете но няма да намерите сили да кажете това ими

33

В ЕС без САЩ

преди 1 месец

Възраждане за България. Писна ни от Посолството и неговите марионетки