66

Сър Джон

преди 1 месец

Какъв *** е тоя Джонсън. Сам вкара Украйна във войната - измря масата наpод за нищо. Заради политиките на Запада. За да влезе Украйна в НАТО първо трябва да съществува и второ да спечли нещо от тази война. Засега печели правото си да съществува. Прекалено много руснаци измряхa, за да има просто махане с пръст Украйна да не влиза в НАТО. Припомняме - предният път като измряхa много руснаци, те си взеха половината Европа.

65

Скот Ритър

преди 1 месец

Заради такива *** като Джонсън ,Урсула,Столтенбергфи други *** ,е възможно да се стигне до ядрена катастрофа!Вижте физиономията му! Тя говори всичко за човека! Негжвата издава тежки ментални проблеми!

64

Анонимен

преди 1 месец

Ми хайде де! До края на месеца да е приета!

63

Анонимен

преди 1 месец

"Украйна избра да е свободна, независима.." хахах постигнали са максимална свобода и независимост, 0% свобода и 100% зависимост от запАда

62

Анонимен

преди 1 месец

Типичното за англосаксите коварство и лицемерие! С една дума: "Вие се бийте и загивайте, за да можем ние да трупаме печалби на ваш гръб"! Омразата към Русия напълно ги е лишила от разум!

61

Няма закога

преди 1 месец

НАТО и Украйна се закриват.

60

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 1 месец

Борис Джонсън се надява Украйна да влезе в НАТО за да намери други балъци от източна Европа да воюват с Русия докато той и Великобритания правят лесни милиарди от войната. Нещо подобно на пандемията от КОВИД-19 - той беше арестувал всички британци да си стоят по домовете и да не излизат навън под страх от огромни глоби дори и затвор, а той в същото време правяше партита всяка вечер с кабинета си - проверете в Гугъл видео "Boris Johnson Dansing at the Party".

59

Анонимен

преди 1 месец

Джонсън , я сега кажи как със любовницата си рецитирахте Магбет , после яко секс баня и без малко със едни 10 минути да се засече със жена ти ? Как я уреди да пътува във Бизнес класа от Америка със видни политици за да си уредите после секса ? Чак Парламента се занимава със твойте любовни прегрешения ами добре че имаш добра съпруга да ти прости .

58

Христо Христов

преди 1 месец

Е па присъединявай си я!

57

Анонимен

преди 1 месец

Черният нагъл Сафарид убиец на славяните Червенски и меляза джонсън

56

Анонимен

преди 1 месец

Джедай Джонсън елате в България подаряваме мечове

55

Анонимен

преди 1 месец

И Борис Джонсън и дънбай си връткат зеления наркоман като пумпал . Жалка кукла в чужди интереси . Украйнска земя не остана собствена .Все на ам корпорации. И бедните хорица украинци умират ли , умират за чужди интереси ....

54

Алекс

преди 1 месец

Рошавият прекара сънародниците си като ги излъга да гласуват за Брекзит.Украйна,ако иска да е добре,да не му се води по акъла.

53

абе

преди 1 месец

какво нато, какъв ес бе? то държава няма да има такава, тия пудели си фантазират!...затуй най-напред питайте дядя вова пък тогаз дрънкайте!

52

Анонимен

преди 1 месец

Тия двамата убавци ги свързва любовта към парите и белото

51

Пловдив

преди 1 месец

Само Англия може да влезе и да излезе два пъти в НАТО за една седмица .

50

Анонимен

преди 1 месец

Новата тежка руска рекета-носител "Ангара-А5" успешно стартира от космодрума "Восточный".

49

Анонимен

преди 1 месец

Англия, както кутрето от "Игра на Тронове" единствено се крие в сенките и според интереса си, настройва държавите. Англия ще свърши по същия начин, по който свърши кутрето. Ако искате да проследите бъдещето на народите и света - показвани е в "Игра на Тронове" и "Властелинът на пръстените", но човек трябва внимателно да наблюдава.

48

Анонимен

преди 1 месец

Един Сармат отгоре и един Посейдон отдолу за Великата Британия и на Борката ще му се промени прическата перманентно

47

Анонимен

преди 1 месец

Първо капитулира и после ще влезне в Русия.