15

Анонимен

преди 1 месец

И 300 да сложи е все тая. Икономическата но се крепи на работещи пенсионери. Жалка картинка.

14

анонимен

преди 1 месец

Истината е ,че ПП нямат компетентни кадри особено във финансите. Представете си семейство взима постоянно заеми за да живее днес добре. А утре ???. Същото е и в държавата-няма безплатен обяд и всичко рано или късно се плаща скъпо и прескъпо. Трябва да се харчи това, което действително е изработено, а не със заеми да се увеличават пенсии и заплати, което провокира инфлация 2 пъти по-висока от другите страни и загуба на 30.000.000.000 лв от спестяванията на хората. Трябва да се мисли !!!

13

Анонимен

преди 1 месец

Еми трябва да се харчат нашите пари.Ъова е ГЕРБ.Икономия от нас за да плащаме на наши хора.

12

Анонимен

преди 1 месец

Трима са малко, да назначи още 38. Как да има хора които да плямпат ден и нощ как Василев е фалирал държавата и пари за пенсии няма да има (за да може да има за купуване на гласове и обръчи от фирми).

11

Анонимен

преди 1 месец

Да назначи и 5 министъра ,Бойка каза че няма 5 милиарда или имало пари за 2 седмици,финансовия министър на ПП вмести да бъде арестуван,той праща по продажбите телевизии да обясняват пп слуги къдеса милиардите ,и ни заблуждават илъжат че имало пари ,а като подари на Украйна 80 милиона от бюджета мълчат,предателите на българите са ПП ,постоянно излизат кирливите им ризи ,крадци мушеници всички в затвора ,на изборите че ви пометем на Венера

10

Реалността

преди 1 месец

Истината е, че ГЕРБ нямат компетентни кадри, за разлика от ПП-ДБ. ГЕРБ са свикнали само да гепят мангизи, затова сме на дъното в ЕС. Асен Василев беше прав:" България Не е бедна държава, а окрадена!" И ... Асен Василев към ГЕРБ:" Да го духат бедните - това е Вашата философия!" Даао това е философията на ГЕРБ!!!

9

Хахаха

преди 1 месец

И сто некомпетентни финасисти за заместници да назначи Главчев, тъпооото си остава тъпоо.

8

Мнение

преди 1 месец

Мошениците от ГЕРБ пак се върнаха на власт!

7

Ясно като бял ден

преди 1 месец

Брилянтет финансист и изключително интелигентен човек беше Асен Василев. Сега идват чирупинчовците на Главчев да опраскат всичко.

6

Истината!!!

преди 1 месец

Асен Василев беше брилянген финансист с безупречна работа във финансовото министерство. Сега идват некомпетентните измислени неуки финансисти да се упражняват върху бюджета на България. Ще съсипят целия труд на Асен Василев до сега! Жалко!

5

Парадокс Бг

преди 1 месец

Тлавчев и 10 зам. министри да си назначи, няма да стигне нивото на уникалния финансист Асен Василев!

4

Исус Йосифов

преди 1 месец

А Спецата кога ще го махнете ? Ако реша да се правя на Лена, ще кажа, че на лицето на Румен Спецов е изписано, че за далаверата е готов да легне, с мъжко, женско и с добиче, даже и с най-богатото куче от снимките.

3

Веселинъ 7112136860

преди 1 месец

Нормално е да назначи трима министри на финансите. Единият да лъже,другият на краде,третият да маже. Дори ,бих казал,че са малко трима.Най-малко още дузина министри на финансите да назначи и около двеста министри на икономиката.

2

Анонимен

преди 1 месец

И десетима да назначи пак си е ГЕРБ-ДПС главанака

1

Анонимен

преди 1 месец

Сега ще излезе договорката с Резидента! Наблюдавайте колко кадри от служебния пернатокопринкин кабинет ще възкръснат