52

Гошко

преди 1 месец

А с контраофанзивата какво стана? Върнаха ли вече Крим?

51

Имад Алелуй

преди 1 месец

Точно заради "помощ" от САЩ Украйна стига до това положение.

50

Анонимен

преди 1 месец

А дайте им парата че изтече мандата на Бако и не може да си прибере рестото.

49

Коментар

преди 1 месец

И с помощ и без помощ от САЩ Украйна вече е в миналото. По-добре да спрат сега от колкото след една година. По-зле ще е за цяла Европа. За американците са просто долари. Ще си напечатат нови.

48

Анонимен

преди 1 месец

Времето отдавна е изтекло за Украйна,просто се пробват да откраднат още някои друг милиард.

47

82-ОМБР

преди 1 месец

Промяната на линията на фронта по време на война е най-нормалното нещо и няма нищо драматично в това. Спомнете си къде бяха руските окупационни войски преди 2 години и вижте къде са сега. Хиперболизирането и драматизирането на всяка превзета плевня и керемида от нашествениците е цел на руската пропаганда. Така се опитват да внушат на западните общества, че Украйна е обречена и няма смисъл да й се помага. Единствената правилна позиция е натиск върху управляващите на Запад за повече военна подкрепа към Украйна.

46

Опс!

преди 1 месец

Хайде "замина си" и най голямото газохранилище в Украйна в Лвовска област, тази нощ! Братята поляци са сменили по три чифта долни *** от взривовете.

45

Анонимен

преди 1 месец

Е МИ ДВЕ ГОДИНИ КАТО ПОМАГАХТЕ КО СТАНА ? ДА НЕ ДА ПОБЕДИХТЕ РУСИЯ ? ВИЖДАТ ИЗХОДА ЧЕ РУСИЯ ПЕЧЕЛИ ВОЙНАТА И СЕ ИЗМЪКВАТ КАТО МИШКИ ЗА НЕ СЕ ЧУВСТВАТ ПОБЕДЕНИ ! ЕДИН ВИЕТНАМ ГИ РАЗПУНДИ А КАМО ЛИ РУСИЯ ! ЧАКАЙТЕ ОТГОВОР ОТ ИРАН МАМКА И ГНУСНИ АНГЛОСАКСОНЦИ

44

Анонимен

преди 1 месец

Е, xoxлите да са мислили по-рано, когато лапаха от КУРАбийките на нюланд, убиваха хира в Донбас и поздравяваха Слънцето с вдигната десница. Тази нощ отново тотален разъеб на хoxолските градове, осем взрива в Харков, три прилета в Одесса, Лвов, Николаев, Кривий рог, Куеф... Направо им спряха тока.

43

Анонимен

преди 1 месец

Времето на украйна изтича по вина и отговарност на САЩ на Великобритания на Г7 и на Нато които вместо за мира работят за войната. ?!?. Да и Г 7 са виновни и отговорни.

42

Тик так тик так

преди 1 месец

Разбира се, че времето изтича! Нищо ново не казва генералчето. Настъплението върви с пълна сила. Харков, Одеса, Николаев, Киев са все изконни руски градове, които ще се върнат в РФ. Путин от десет години им повтаряше, че трябва да преговарят - не искат! Щом не искат...

41

Юлиян до 40

преди 1 месец

Браво!Най-точният коментар!Кратко,ясно и простичко представено.Не го подминавайте!

40

Юлиян

преди 1 месец

То,времето на Украйна "все равно" изтича.Ама по-добре да отворят "шлюзовете" нацяло та да изтече наведнъж,че не останаха млади мъже.

39

Анонимен

преди 1 месец

Приготвихте ли се за ледената епоха?

38

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Айде затваряйте я тая Федерация Руска че всеки ден им слушам глупостите на коя карта от преди 500 години некой принц писал писмо на руски и затова война.

37

Анонимен

преди 1 месец

Украйна все още не е изпълнила условията, необходими за присъединяването ѝ към НАТО, заяви генерал Кристофър Каволи, главнокомандващ на обединените сили на Алианса в Европа."Политиката на НАТО, съгласувана между 32 държави, е, че когато дойде моментът и всички съюзници се съгласят, Украйна ще стане член на алианса. Но тези две условия все още не са изпълнени", заяви Каволи

36

Спокоен

преди 1 месец

А беше толкова простичко. Не тормозете рускоезичното население, не залитайте по антируски съюзи, работете си, търгувайте с всички. За чий им беше този филм в който се вкараха? Полша изобщо не крие апетитите си към територия на Украйна, Румъния също. Ама тая държава е приключена.

35

Анонимен

преди 1 месец

Те украинците извадиха късмет с Русия ами ние какво ще правим с нашите Родоотстъпници...

34

мдаа

преди 1 месец

След като не може да стреля, вдига бялото знаме. Толкова е просто и логично.

33

Анонимен

преди 1 месец

А защо трябва да спечели украйна. Много хора са на страната на Русия.