133

Анонимен

преди 1 месец

Емоционалната ми и мисловна реакция на написаното по-горе ме карат да попитам Слави, как така целият му фокус сега е съсредоточен изцяло и конкретно върху тези прословути последни 9 месеца управление на ПП, а не към предишните 15 години порочно управление, милиардите откраднати под формата на комисионни от еврофондовете и руските интереси обслужвани от правителството на Герб? За тях нито дума??

132

Анонимен

преди 1 месец

До morgan А пък тези,които не въртят кючеци,а се катерят по парапети какво хубаво направиха за нас !?? Направиха хубаво за тях си,а нас ограбиха,съсипаха държавата,направиха ни за смях и за съжаление! То се вижда какво са направили-особено през последните дни- гъмжило на далавери,крадене,лъжи,престъпления...Направеното от Продължаваме Пропадането излезна наяве ! А ние трябва някак си да продължаваме напред,въпреки,че парите ги няма,отишли са незнайно къде. Т.Е. пари няма за народа.....

131

Анонимен

преди 1 месец

Защо изведнъж всички клоуни решиха, че компетентни за политици?

130

Анонимен

преди 1 месец

Абе ей! Плешив друсалник! 2021 като спечели референдума какво стана? Скри се като мишок. На 4 април 2021 беше втора политическа сила и какво напраи? НАДРУСА СЕ и каза "ми няма да си играя с тия.. много бият". А, плешиво пуделче? Че и телевизия си направи. Платена. И фалира. Защото няма толкова ненормалници да те гледат само плешивата ти тиква. Ти си грандоман, болен си, бе. Ще залезеш като Болен Сидеров, Жорж Ганчев и т.н. Да беше се преобличал като жена да разправяш вицове още. Лицемерен тъпан.

129

Щирлиц

преди 1 месец

Българино,не го гледай умно,а търси характерните му черти у бъдещите мераклии-управленци.И умната.

128

Бай Иван 2

преди 1 месец

Слави вероятно е най продажният след Боко разбира се българин.Откакто не му дадоха да открадне едни 4 млд. лева обърна палчинката .Преди пееше за зайччарника на Боко сега му целува .....ръката! Ама господарят му Доган така му нарежда! Пълен чалгар и поми...р.

127

Анонимен

преди 1 месец

Слави,прочети какво си казал,замисли се,за да разбереш,колко си глупав.

126

Анонимен

преди 1 месец

Друго си е с Ники Мук, Пацо Шнорхела и Пешо Плагиата! Кристално чисти хора, подбирани на кастингите на Слафчу, Тошку и останалите велики творци на гнусната чалга и вулгарната халтура!

125

morgan

преди 1 месец

ти си върти кючеците не се занимаваи с това от което неразбираш

124

Анонимен

преди 1 месец

Тоя наркоман пак се изказа . Да ходи да мята кюбеци и да си вземе къдравия с него . И без това не стават за нищо

123

Анонимен

преди 1 месец

Слави завърши ли висше образование?

122

Анонимен

преди 1 месец

Само пълни пропадняци харесват тоз.

121

Анонимен

преди 1 месец

Пайтерицата на мафията на ГЕРБ и ДПС.

120

Хахахахах

преди 1 месец

Просто пак да му се посмея. Хаххаахх аахаххаха

119

Анонимен

преди 1 месец

Чалкаджия

118

муньо

преди 1 месец

Кукличке, как е днес кукловода?

117

Анонимен

преди 1 месец

До Aйде айде-Много,много правилно и много точно казано от Слави! Кое не е вярно,айде,айде ? До кога ще казваме на черното бяло ? Хайде стига вече плюене по него !

116

Glaw`o

преди 1 месец

А как в унисон с баш мутрата говори Славчо. Браво, на изборите за тя гласувайте, прости роби

115

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 1 месец

ОСВЕН ЗА ВУЛГАРНИ ПРОСТОТИИ ЗА ДРУГО НИЩО НЕ СТАВА.РАЗСЪЖДАВА ЗА НЕЩА,КОИТО ГОЛАТА МУ ТИКВА РАЗЧИТА КАТО СНЕЖИНКИ.

114

Случаен минувач

преди 1 месец

Трябва новата финансова министърка да излезе и да каже: Декларираната наличност е 9 милиарда. След направена проверка намирам 6 милиарда. Да не се опитват да представят нещата - тя не е разбрала правилно!