30

Анонимен

преди 1 месец

"Швейцария" е понятие от миналото. Изяден от гущерите.

29

Анонимен

преди 1 месец

"А ЗАПОЧНЕ ЛИ, НЯМА ДА СПРЕ. ВИЕ ЩЕ СТЕ В РОЛЯТА НА БЕЗМЪЛВНИ ЗРИТЕЛИ" - Ми вече трета година ве кАпейки, не ви ли омръзна едно и също. Как да ви омръзне като вашите родители са ги лъгали 45г и искат още да са роби на колхозниците? *** ни една кАпейка не каза що швейцарците като неутрална държава искат Пейтриатите а не колхозническо въоражение. Не виждат ли в тубата колко е добро?

28

Ужасът

преди 1 месец

Осем милиона швейцарци произвеждат колкото 80 милиона рашистанци. Грешка. Рашистан не произвежда нищо. Само помпа природните си богатства, за да ги продава. Както страните от третия свят.

27

Излекувах се с ФАБ

преди 1 месец

Евроатлантик съм. Записах се доброволец да ходя да почивам на Слънчака като бежанец от Украйна, но ВСУ ме прибраха от клуба барабар с диджея и охраната и ни пратиха на фронта в Авдеевка. Там за пръв път опитах от лекарството ФАБ. От цялата рота оцелях само аз. Но, казвам ви с ръка на сърцето, това лекарство е уникално. Наистина помага! Лекува! Пристрастяващо е! Слава на Русия!!

26

Анонимен

преди 1 месец

С Циркончето. ПЛЯС! И бяха изпарени 4-5 сгради в Киев пълни с персонал на Тайните Украински служби. След тая случка джуджето Зе беше не на себе си. Май му стана ясно че настъпа мотиката

25

Анонимен

преди 1 месец

Майка Русия най-после реши, че се налага да изключи Украйна от щепсела. Ударите по ТЕЦ-овете го показаха. Милиони са без ток. Скоро офанзивата започва. А ЗАПОЧНЕ ЛИ, НЯМА ДА СПРЕ. ВИЕ ЩЕ СТЕ В РОЛЯТА НА БЕЗМЪЛВНИ ЗРИТЕЛИ

24

Броени дни

преди 1 месец

Броени дни ни делят от началото на масирана офанзива. Всичко от левия бряг на Днепър минава в Руски ръце. После следва Одеса и Транснистрия.

23

Анонимен

преди 1 месец

Разни наемници и инспектори и други са разпределени да живеят по училища и жилищни блокове. Братушките като цапнат един такъв блок с искандерче, и като погребат 60-70 Натовски войника, колко цивилни точно са убити се пита в задачата?

22

Анонимен

преди 1 месец

Егаси, е що швейцарците искат пейтриът а не колхолзническа техника, а кАпейковци?

21

Анонимен

преди 1 месец

Небесен шит

20

Пих и ядох

преди 1 месец

Пих и ядох, ядох и пих и пак ще пия и ще ям за здравето на бай Вова! Нека да продължава все така да мачка нациста.

19

Макаронец

преди 1 месец

даде ли ви Мистралите, или си останахте само с члена му в ръчичките и един паравозь имени "Кузя" за шоу с двете пажарни на борда.

18

пияница мистик

преди 1 месец

Джудженцето Путаранкин направи така, че събуди целия свят и го въоръжи до зъби :)))

17

Рев и Сльозъй

преди 1 месец

ПлачетеМурзилажки тролченца. Това ще ви остане, докато вашата Рассия се утече у ряката, като СеСеСеРейницата ви, Варшавскиьо, СИВ и сателитните републики. Стойте сред нас, за да не ни е скучно.

16

ДВА РОВА

преди 1 месец

Имаше до Киев две системи Патриот. Два патриота. Стояха гордо до летището и пазеха НАТОвското небе. Сега на техно място има ДВА РОВА! Толкова за операцията Небесен Щит.

15

Сто Агнета за Вова

преди 1 месец

Сто Ягнита сме подготвили, отбрани родолюбци! И хиляда литра вино. И по Гергьовден плануваме мощен курбан. Ще пием за здравето на бай Вова и на Червената Армия! Дордето свят светува, да порят нациста! Амин!

14

Анонимен

преди 1 месец

Европа ще пръсне милиарди, а Путин ще влезе през канализацията!

13

Алекс

преди 1 месец

Швейцария добре се ориентира.Единствено обединена Европа може да накара агресивната Мечка да кротува.

12

До 10

преди 1 месец

Наличието на пияни и превъртяло джуджета, водят автоматично до членство в НАТО. РубльовскитеРубашки кво са се разцирикали, като настъпени жаби.

11

Swiss in NATO

преди 1 месец

Хаирлия да е! И скоро в НАТО.