34

Българинъ

преди 1 месец

Кои са тия 750,000? Поименно, моля! Защото, ако са Мохамед, Хасан и Фатма, ще си поръчам двойна говежда пръжола, телешко варено и пастърма за разяждане.

33

Водораслов

преди 1 месец

Искам ребърца от цаца тогава или една сочна пържола хахаххаха ....

32

Анонимен

преди 1 месец

Рафинираните храни, в частност въглехидрати, и всички "зеленчукови" мазнини (слънчогледови, царевични, рапични и каквито се сетите) ОСВЕН олиото от авокато и зехтина, които се изцеждат без индустриалния процес на ползване на химикали и голяма температура, са главните причинители на модерните болести - рак, диабет, бъбречни заболявания, съредечносъдови заболявания, автоимунни заболявания, деменция и алцхаймер. Червеното месо (от здравословни животни) е много полезно дори. Наратива се срива!

31

Урсула

преди 1 месец

На хората трябва да им се обясни че ако си ядат лaaйнaaта ще икономисват пари за храна вода и т.хартия, няма да дебелеят и няма да замърсяват планетата.

30

Кочо

преди 1 месец

До АнонименБе ти веке мутант ли си, ил на такива ти мязаме ?!Яж си я цацата и акъл не давай, че тий кът.

29

Анонимен

преди 1 месец

Невероятни глупости. Тая дребна риба да не мислите, че плува в чисти океани? Там е мръсотия до шия. И как разбраха, че дребната риба е по-малко вредна от червеното месо? И накрая, непрекъснато ни тръбят, че сме прекалено много, а сега искат да спасяват 750 хиляди души годишно. Последно?

28

Случаен минувач

преди 1 месец

Калкулаторка, да си сметне въглеродния отпечатък на Айфона, вместо глупости да пише.

27

мак

преди 1 месец

Може да п-лю-скаме да речем фуражна царевица, крави да гледаме само в зоопаркове и подобни сме-шки. Никакви коли, само да одим пеша, барабар с тези, които измислят подобни неща. А накрая да минем на вода, за да сме съвсем тип топ със здравето.

26

Анонимен

преди 1 месец

Поредната лъжа на фашистките глобалисти. Червеното месо не води до заболявания! Напротив, в него има много микронитриенти, протеин и мазнини които ни трябват ежедневно. Няма въглехидрати, които хранителната мафия иска да ядем, разбира се. И това го казвам АКО животните от които идва това червено месо, са отглеждани здравословно. Примерно кравата трябва да пасе трева навън, а не да гъчи ГМО царевица с антибиотици. Кокошките трябва да тичат навън и да ядат каквото намерят на двора, и т.н.

25

не е ясно

преди 1 месец

До Ясноооо. Някой не ти ли каза, че с тези евреи нещо ти хлопа дъската? Че си за лудница и вързване в усмирителна ризница? Или вързване за кревата за да не буйстваш в болничната стая?

24

Анонимен

преди 1 месец

Имам една риба за тези които ги мислят тези глупости, ще им дам да я посмучат. Не е много дребна, ама ще им се услади.

23

Анонимен

преди 1 месец

Ми не, мерси. Няма как да се случи това, поне с мен :D Яжте си цацата, аз ще се жертвам със свинско, телешко и агнешко.

22

Анонимен

преди 1 месец

Искат да унищожат кравите и ни подготвят за това.

21

Алекс

преди 1 месец

Яжте си я цацата.Аз ще хапна тройка с гарнитура.

20

Анонимен

преди 1 месец

Ще спаси, ама не. Цацата свърши.

19

Анонимен

преди 1 месец

До 19. Мярката е, ядене веднъж на ден или в режим 36 часа гладуване, 12 ядене. :-) То месо като цяло не може да се изяде много. Бързо засища.

18

Българин

преди 1 месец

Абсолютно, а замяната на тази риба със зелена трева и то консумирана веднъж дневно ще направи чудеса. Ще спаси климата, планетата и...и между другото ще прибави още милиарди към нечии милиардни сметки.

17

Анонимен

преди 1 месец

Do Червеното месо НЕ убива! Напротив! ---- Пич аз съм от тези хора. Затова ти го казвам. Аз ям само месо и зелени зеленчуци. Но трябва мярка, иначе става кофти.

16

Анонимен

преди 1 месец

Не са глупости, пичове. Дребната риба има много Омега 3, които карат тялото да произвежда повече HDL, който ви чисти кръвта от наситените мазнини и плаките, които са в основата на заболяванията на кръвоносната система, инсултите и инфарктите. Червеното месо е ОК, но е важно количеството. Долуспоменатият протеин причинява алкилиране и мутиране на ДНК. Ако не ми вярвате, четете. Знанието е здраве.

15

Анонимен

преди 1 месец

До 15: въглегидратните храни и обработените индустриално храни предизвикват възпаления в тялото. В тези възпаления се получават мутации и ракови заболявания. Както и да е. Вие си рупайте ориза, хляба и картофите и чакайте да сте здрави. Успех ви желая.