96

Анонимен

преди 1 месец

Как е възможно да има толкова неподострени хора в тая страна. Сметката се гледа в края на месеца, когато са влезли данъците в хазната. Ама всеки може да ви лъже и *** както си поиска.

95

Българин

преди 1 месец

Българи, да не позволим никога тези измамни аматьори да се доближат до власт.

94

Анонимен

преди 1 месец

Според Денков Путин е виновен

93

Възраждане

преди 1 месец

Как ги търпим тези измамници от ДПСГЕРБППДБЛГБТИ+ да продължават цирка? Време е за възраждане на България

92

Анонимен

преди 1 месец

Кокрочо фалира държавата, крадеше не с милиони ами с милиарди

91

абе

преди 1 месец

Оставете това сега, ясно е, че Путин е обрал резерва, след като подло смъкна от власт Денков. А другарят Рашко спомни ли си дали познава онова куче? Онова куче бе, нали се сещате?

90

опетков

преди 1 месец

До Анонимен 84 Дефицитът падна от реалните 6.4% до 2.9% след машинациите на Кокорчо и преливането от пусто в празно. Той открадна парите от енергийния сектор и ни набута с 20 млрд нови дългове при крайно неизгодни условия. За две години парите за капитални разходи на държавата бяха занулявани и нищо не се построи. Радвам се, че повече този неграмотен крадец няма да се прави на финансов министър.

89

опетков

преди 1 месец

До Анонимен Няма истерии. Има лъжи. Фискалният резерв не е "разплащателна сметка", както твърди неграмотникът Сабрутев. Той затова се казва "резерв", защото се бута само в краен случай, т.е., когато си закъсал с парите. А Кокорчо непрекъснато беше закъсал, защото не може да си прибере вересиите, след като назначи *** си за шеф на НАП.

88

Пахахха

преди 1 месец

Герпавите включиха лайномета.

87

До 90

преди 1 месец

И? Нещо смешно става ли накрая?

86

На оня свят

преди 1 месец

Петрееее. Показал се св.Петър и запитал защо Дявола е запъхтян и крещи. Петрее, не знам какви са тия и от къде ги изпрати, ама сега заради тях тичам по стълбите към теб! Защо, бе Дяволе ?!? - Абе е...му ***..мата, откраднали са асансьора!

85

На оня свят

преди 1 месец

Загубили ППДБ изборите. Отиват при св.Петър и той им казал. Момчета не сте за тука. Много кражби, много грехове. Ще се обадя на Дявола да Ви прибере. Извикал Св.Петър Дявола По пътя с асансьора надолу Дявола им казал. Ехх блага работа, със св.Петър си имаме вече асансьор няма да вървя пеш. След 1 ден ПП-тата му казали, че са много доволни от Дявола и искат да отидат да се похвалят на Св.Петър. Нямало ги час-два-три. След 5 часа Дявола стои пред портите на Св.Петър и пъхти изморен. Петреее,

84

абе

преди 1 месец

Очаквах го, но този път козаците се позабавиха. Докато стоплят, че Путин е окрал парите от хазната, мина доста време. А е толкова логично, защо иначе ще събаря правителството на Молеца, ако няма да свие и парите от резерва? Нали така, козаци?

83

Анонимен

преди 1 месец

Радев скоро няма да е вече президент. Поне това е някаква утеха.

82

Анонимен

преди 1 месец

Поредният театър на ДС и КГБ. В края на краищата Радев, ГЕРБ, ДПС, БСП и Възраждане получават множество възможности да пораждат масови истерии, но когато се съберат на едно място всичките, истерията избухва след точно пет минути. Толкова са предвидими, скучни и гнусни.

81

Анонимен

преди 1 месец

Гербаджийският служебен кабинет пак иска постни пици.

80

Анонимен

преди 1 месец

Това вече го направи предното служебно правителство, и пак беше невероятно истерична и драматична история. Държавата пак щеше да фалира, уж. Дефицитът беше определен като 6.5%. Естествено се оказа, че всичко е лъжа, за да сплашат и насочат гласоподавателите.

79

ПП ли?

преди 1 месец

Сега ще видят кон боб яде ли? Боко ще им разкъса матките и ще ги разсади по затворите и изобщо ще им удари такъв върт, какъвто светът не е виждал! Седнали с мечката мед да ядат и да арестуват Боко по бели ***..

78

Анонимен

преди 1 месец

Абе на тези ППарапети всеки ден пред някой от тях се появява жандармерия и полиция за злоупотреби,разни финансови престъпления,митнически далавери и т.н.Ето днес например са при Настимир Пеперудата :) :) :) .Тя парламентарната им група как е има-няма 60 човека и ако продължава така всеки ден,до изборите няма да остане ни един променкаджия на свобода.

77

Анонимен

преди 1 месец

Шарлатани,сър.