55

Бааа

преди 1 месец

Го у пу. Деля:-))))))!!! Теа промената,Верно много променени бе,баси ,всичко живо стана па драс нагоре

54

Анонимен

преди 1 месец

Престъпник не може да е защитен свидетел, освен това явно Бойко Рашков е организатор на контрабанда и върти далавери от комунизма насам заедно със жена си която най-нагло осъди България в Страсбург, много сме крадени трябва затвор но и да им се вземе всичко!

53

Анонимен

преди 1 месец

Щях да питам:"Колко е часа?!"

52

Анонимен

преди 1 месец

Живко Коцев бил внук на шефа на Първо главно на ДС - Васил Коцев. Ти да видиш. А пък от прокуратурата казаха, че не само не са го натискали, но и той бил защитен свидетел при тях.

51

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ и главният прокурор са упражнили натиск върху него да подаде оставка, той отказа, следват заплахи и шантаж.... Накрая все пак Радев го освобождава от длъжност.... не е ли пределно ясно кой с кого е? Мафия!

50

Анонимен

преди 1 месец

Този Живко се прецака сам! Казали му да си подаден оставката и да го забравят, той тръгна да се жалва насам-натам, зер да не загуби далаверата с контрабандата! И к'о стана ся?!

49

Анонимен

преди 1 месец

Един истински българин! Еталон за 6 млн некадърни шмекери! Жалко много жалко!

48

Чичо

преди 1 месец

Не само освобождаване от длъжност.Веднага арест и започване на разследване на далаверите на митниците.Кражбата на държавни средства е дестабилизация на икономиката на държавата и опасност за националната сигурност.За такива доказани крадци и разбойници присъдата да е 50 г. затвор,без право за предсрочно освобождавате.

47

Пейкаджия

преди 1 месец

Борис Джонсън го махнаха от премиерския пост за дето бил на копон по време на Ковид. А тук полицейски шефове се снимат с 200к с пудели и не искат да пускат кокъла. ПП го искаржа жертва. Рашков вика не мога да връщам контрабандисти дошли са мми на гости , аз съм самариянин вратите ми са отворени за всеки- примерен християнин от старо време...

46

Анимал рескю

преди 1 месец

И сега на кученцето кой ше му носи пачки да си играе , ще се депресира . Даму се назначи анимал психолог....

45

КурШум

преди 1 месец

Пожелавам на всички такива които съсипаха и окрадоха държавата вечен живот в КОМА, и да ги хранят с ла.ната на Българския народ!.

44

Вьзмутен

преди 1 месец

Минава с едно освобождаване и си харчи парите на воля Всичко ток - е затова хората напускат масово бьлгария

43

КурШум

преди 1 месец

Крал крал и накрая заслужена почивка с парите на Българския народ... браво м.у.т.р.а, дано пчела да те ужили по топ.ките и като се надуят да се пръснат и да те скъсат на две ...

42

Браво

преди 1 месец

Може да се радва на присадената си и боядисана коса, както и на ролекса си, вече без служебни ангажименти. Президентът накрая постави тези клоуни от промената по местата им. Дано не чуем повече за тях.

41

Анонимен Алкохолик

преди 1 месец

ЕЕЕ как ме е яд.... :D

40

Анонимен

преди 1 месец

Може ли за едни 50-100 хиляди лева да съсипете още една елитна човешка съдба, комунизи ненавистни!!! Генерал Атанасов ще ви покаже, когато вземе властта!

39

абе

преди 1 месец

Прееваха го Жижи. И то неговите авери го прееваха. Само Денко, Къс Танас и Цецо Ухото излязоха в негова защита, и някой плати на стотина души да врякат пред МС. Но Ристе, Кире и другарят Рашко се изпокриха като мишоци. Даже другарят Рашко каза, че не ги познавал тези, дето ги запознал със Жижи. И кучето от снимките, и него не го познавал.

38

БРАВО!

преди 1 месец

Така му се пада. От тоя Живко Коцев по време на изборите и един глас не може да се купи. Сега вече Буда и Шиши могат спокойно да пазаруват.

37

пенчо

преди 1 месец

Боже, дано президента подпише и за някои други корумпирани председателчета в Министерството, дано им излезат кирливите ризи и на тях.

36

Манолски

преди 1 месец

Еее без малко и да си остане главсек