19

Избирател Пп

преди 1 месец

Няма ли кой да направи подарък и на мен , часовник за -20 хилки евро или да ми даде паритеТака от добро сьрце да ме зарадва в този гладен живот

18

Ужас

преди 1 месец

Кой носи часовник като коцев за -20 000 евро има поне милион в бройПромяната се оказа сериозна работа

17

Пази, Боже!

преди 1 месец

Този/тази кокона - главния секретар е класически женски полов орган, алчен, страхлив, суетен и подвластен на контрол смехурко. Жалко за България и МВР системата е, че това мекотело им е било лице, шеф. А ПП ДБ освен неприлично алчни за власт са и лакоми за кражби, комисионни от фондове, контрабанда и каквото докопат с далавера. По нескопосност и некадърност са първенци в напъните за политика, власт и кражби. Отбор маркототевци. Боже пази България!

16

Ангелина

преди 1 месец

Както Коцев е "негоден" да заема такъв висш пост в МВР ,така абсолютно непригодни са да са изобщо в правосъдната система ,а още по- малко на висши длъжности - "хора" ,като тези прокурори ,за които са твърди ,че са му оказали натиск и вътрешния министър също ,ако се докаже верността на твърденията. Ако бяхме правова държава и.ф главен прокурор и административната ръководителка на СГП ,отдавна трябваше въз основа на изнесените данни ,най- малкото да са отстранени,докато текат разследванията .

15

Ангелина

преди 1 месец

Той е един от кадрите на МВР ,който опита ,как техните методи и средства се обръщат срещу тях.Тези варварски и психопатски средства, които те използват срещу невинни хора ,които са неудобни на някого.Те неглижират сигналите,които им си подават от пострадали от "адските машини" за унищожаване на хора,които са абсолютно сами и въпреки това се противопоставят и отстояват принципите си в продължение на години под агресивния натиск на всички ,защото имат чиста съвест и няма от какво да се притесняват

14

Гaля

преди 1 месец

Moжe ga e нerogeн, нo e cъrлacyвaн c nocoлcтвoтo...

13

Щирлиц

преди 1 месец

Споко ,той е бил агент под прикритие,а часовника е реплика за 20 долара.Чист е като момина сълза ,не човек,а желязо...

12

Анонимен

преди 1 месец

И ТОЯ ОСТАНА БЕЗ РУБЛИ ЗАРАДИ ПП-ДБ

11

Анонимен

преди 1 месец

Непрекъснато се питаме кои политици осигуряват чадъра над престъпниците. Ето кои. Висшите полицаи.

10

Възраждане

преди 1 месец

Време е за възраждане на България

9

Анонимен

преди 1 месец

Кой го предложи за този пост и защо ? Този човек не е бил за там .сега вече се видя , Срам и излагация за цялото съсловие.Протекциите са за некадърните , а способните ги отбутват докато се пенсионират или им писне и напускат.

8

Анонимен

преди 1 месец

Политиците които не са сделани в СССР нямат бъдеще в България. Бързо ги сготвят и ги изхвърлят.

7

Само искам

преди 1 месец

Да похваля Чорбанов от Възраждане изключително адекватен и им е ба мрасноту *** на прескомференцията с нотариусите.Иначе не подкрепям Възраждане но тоя ме кефи!

6

Саво искам

преди 1 месец

Да похваля Чорбанов от Възраждане изключително адекватен и им е ба мрасноту вами на прескомференцията с нотариусите.Иначе те подкрепям Възраждане но тоя ме кефи!

5

Боцко

преди 1 месец

Церият жълт.опаветен планктон в бг е негоден за нищо друго освен за донори.

4

Избирател герб

преди 1 месец

Нека изчегьртването започне сега

3

Мда

преди 1 месец

С главчев напредГерб победа

2

Анонимен

преди 1 месец

На нито една държавна служба, няма годен!

1

Анонимен

преди 1 месец

Брей къф подозрителен чешит...