37

Цитат от МевлянА

преди 2 месеца

Джалал ад-Дин Мухаммад РумИ, ирански поет: "Притеснват те и оскърбяват? / Не превивай пред тях рамене. / Само плодни дървета се брулят. / Безплодните - не".

36

ъъъ

преди 2 месеца

До 9 Озвери я ислямът след 6 век.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Иран заяви, че ще отговори на израелските въздушни удари по иранското дипломатическо консулство в Дамаск.

34

Ги удтиоусу

преди 2 месеца

Питаха ли Китай?

33

Анонимен

преди 2 месеца

Ако Иран можеше да стане светска държава, много други щяха да и дишат праха. Имала е богати културни традиции и изведнъж- клъц! Край! Петрол, оръжия, ламтеж за пари, лоши наставници, ислямизъм... Адиос, Персия!

32

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки американски президент води война някъде по света. Няма да изреждам всички,но ще спомена само Клинтън,Буш Обама, Байдън (Украйна). Дано не съм прав но следващата война ще бъде с Иран (Тръмп).

31

Петър

преди 2 месеца

Доста коментари от ФАШИСТИ има тук.Фашаги корабите на НАТО ще потънат бързо с няколко Кинжала или Циркона и тогава ко праим?

30

Анонимен

преди 2 месеца

Който направи разлив, първо него застига. Не ще нему да е добре, викаш Вуте, а на другите да е зле, ахъ ?

29

нищяк

преди 2 месеца

Аятолаха държи о-в Киш и ... с един "лек и импровизиран" петролен разлив от Бандарабас - огромен петролен терминал, където стигат няколко нефтопровода, ще спре туризма в ОЕА (Дубай), а и в целия залив за години. Което Иран въобще не ги интересува, но там са съсредоточени ОГРОМНИ западни капитали и интереси. Не всичко са снаряди, ракети и калашници..

28

Анонимен

преди 2 месеца

Тази страна ме обърква. Някаква манджа с грозде (Иран означава "страна на арийците"). Първо е Иран до 327 г. пр.н.е., после Персия, после пак Иран. Не мога да повярвам в какво се е превърнала страната на най-нежните поети Омар Хаям, Навои, Шамс-ад дин Хафез, Руми, Алишер Навои... Кой я озвери така? Дали когато Русия и Великобритания и се набъркаха навремето в петрола, или крайното и ислямизиране от ненормалните шиити? Язък!

27

Нане

преди 2 месеца

Айде чалмари стига се пенявихте, почвайте да действате.... Като начало, дубайо подземи... ===)))

26

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 месеца

БЪЛГАРИ,БЕЗРЕЗЕРВАНА И БРАТО-СЕСТРИНСКА ВЯРА В ПОБЕДАТА НА ДЪРЖАВАТА ИЗРАЕЛ НАД ЗЛОТО! ОСТАВАТ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ ОКОЛО МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА,В КОИТО ЩЕ ИМАМЕ ВЕЧЕ БАЗАТА ЗА РЕЗИСТЕНЦИЯ СРЕЩУ ПРЕВЗЕЛИТЕ НИ ЗОМБИТА.АБСОЛЮТНА ВЯРВА В ДЕЙСТВИЯТА НА ДЪРЖАВАТА ИЗРАЕЛ !

25

Анонимен

преди 2 месеца

Слагай!

24

!?

преди 2 месеца

Чудя се да слагам ли разсада или да чакам Гергьовден ?!

23

100%

преди 2 месеца

Тези опатканите в Дамаск, са замисляли нещо, като 7 октомври!

22

Анонимен

преди 2 месеца

От всички, с които има сухопътна граница, Иран се кльопа само с Армения (странно) и Туркменистан. При всички други е сгазвал лука, та му нямат доверие. А Пакистан си мечтае някой да се сдрапа с персите, че да им се появи в гръб и в стил "Двама се карат, третият печели"

21

IQ 3.14

преди 2 месеца

При 35 кораба на нато в района, най малкият от които е арли бърк клас есминец, ми се ще да питам аятолаха да ми отсипе от тва дето пуши. чисто с научна цел, разбира се.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Поредният изкуфял диктатор който ще казва на света кой къде можел да минава и да ходи. Ти да не си купил моретата бе козел ? Време е запада да подкара някой от тея отворковци, че вече не знаят къде се намират.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Иран без флот ОТНОВО след 3.... 2.... 1.....

18

Фют

преди 2 месеца

До 16. А дали родните кАпейки знаят коя е Голда Меир?Голда Меир липсва в такава ситуация,но всичко ще си дойде на мястото.