8

Анонимен

преди 1 месец

до 3 Кое му е доброто ли? Ами каскадите. Всичките каскади ги прави сам и ги прави наистина. Ама истинска наистина. Всички умопомрачителни неща са реалност. Заради това целият е изпотрошен. Много пъти е бил на косъм от смъртта заради поредното си безумие. За съжаление вече остаря и филмите му загубиха стойност. Наследник не можа да си намери. Втора такава откачалка като него няма! Сега пак му гледай филмите (по-старите), ама вече от друг ъгъл и ще го оцениш. Пак казвам, всичко е истинско!

7

Анонимен

преди 1 месец

"Така малкият Смит се превръща в истинска холивудска звезда само на 12 години." Пак майтапи! Джейдън никога няма да бъде такъв какъвто го пробутвате, няма талант момчето. Но всичко в либерастичен САЩ обърнаха с главата надолу, така че ще продължават да го натякват като някаква "звезда". Иначе, живи-здрави.

6

Джеки

преди 1 месец

Уот сап май ниrъ :-))))))

5

Фен

преди 1 месец

Джекито на 70 ли стана, егаси как лети времето

4

Анонимен

преди 1 месец

Най-великият екшън герой на 21-ви век е РазПутин! Изби 1 милион души славяни за някакви малоумщини дето и той не си ги разбира! Абсолютна гад. Всички интелигентни хора занаят, че противодействието НАТО - Раша е създадено умишлено, за да продават САЩ и Русия оръжия за стотици милиарди. Японци и Германци до скоро правилно мислеха, че наливането на пари в оръжия е тъпооо

3

До 2

преди 1 месец

И кво му е доброто на Джеки Чан във филмите? Лигав екшън! Далеч е от Ал Пачино и Мел Гибсън! Извън киното зная, че е голям дарител и евала за това! Джейсън Стейтъм е класи нагоре в екшъна! Гледайте Пчеларят

2

Анонимен

преди 1 месец

Добре,че е Чината,че да направи от двама американци,един истински човек.Джеки Чан,е далеч по-добър актьор от надутите холивудскипървенюта.

1

Анонимен

преди 1 месец

Да са живи и здрави и двамата!