6

Веселинъ 7112136860

преди 1 месец

До 3. Живея във Франция. Франция е б..а..Р..д..а..К.. от Иберийски тип,в който последното нещо,което може да се срещне е чист етнически европеец. Ченгетата ...повечето ченгета тук са от РОМСКИ ПРОИЗХОД ,а тия които слагат бомбите са роми. Приятна вечер.

5

Веселинъ 7112136860

преди 1 месец

И мен кой дявол ме накара да напиша този коментар? Добър дявол ще да е.Така. Футболът в Европа престана да съществува точно тогава,когато може би най-достойният истински Европейски футболист преустанови своята кариера в тотално Арабизираният ,Турцизираният и Латиноамериканизираният класически Европейски футбол.Имам предвид Бекъм. Я нека някой ми каже защо трябва да се притеснявам от ислямистки бомби? Ами да слагат бомби! На стадионите няма европейци,а араби! Да си се гърмят! Все ми е тая!

4

Анонимен

преди 1 месец

До Въпрос Няма нищо да думне, щото заплахите си ги пишат сами срещу себе си. Шизофрения заради пари от реклама и цъканки по разни сайтчета за повече информация. Ако все пак нещо гръмне, то славната френска полиция и спец. службите, ще се окаже, че са били точно там /хи-хи/. Както опитът за преврат в Германия, нали се сещате? Дезинформация, а пък на читателя нищо няма да му стане от една повече.

3

Анонимен

преди 1 месец

Е много ясно. Това да не е пропадналата колхозническа държава къде там всичко живо от службите е мъртво пияно и некадърно

2

Въпрос

преди 1 месец

А ако думне, какво ще правим после? Не че няколко хиляди футболни фенове са голяма загуба, даже без тях ще е по-добре. Въпреки това, ще трябва да отговорим някакси от кумова срама, а това значи да плащаме още и още за оръжия.

1

Анонимен

преди 1 месец

Тия като Путин ербап, не вярват.После ще искат да ходим на митинги и шествия срещу тероризма из Париж, потънал в ислямски ф....и.