113

ижо

преди 2 месеца

така се раздава правосъдие в мафиотско мутренска територия, ти се жалвай ама нямаш право, то по соца нямаше такова жалко правосъдие като днешното.

112

Анонимен

преди 2 месеца

Връх на некадърното неграмотно писане! Как се "отменя" жалба?

111

Анонимен

преди 2 месеца

Само варварите рушат и само те пият виното чисто.

110

Анонимен

преди 2 месеца

Референдума и той същия. Жалка картинка.

109

Анонимен

преди 2 месеца

Елементарното училищно образование дава знания за култури и цивилизации отпреди хиляди години първо по тяхното отношение към умрелите, към загиналите, към отишлите си от този свят. И най-първите човешки общности стават култури, когато се осъзнават като НЕ само тук и сега. Групи от човешки създания, които заличават съзнатело предците си, не могат да се причислят към общост с култура, макар и първобитна,

108

Анонимен

преди 2 месеца

Може ли познаващите Лондон, Вашингтон, Ню Йорк да напишат и евентуално да се публикуват снимки на паметници в тези градове, които да не са на крал (ица), президент, премиер или завоевател. Да видим въобще има ли някакви скулптури (Не обелиски или абстрактни конструкции) в благодарност към някого или някакво събитие. Пиша сериозно. в интернет е изклюючително трудно да се попадне на нещо като паметник там.

107

Анонимен

преди 2 месеца

ПП-ДБ с помоща на ГРОБ само и само да се над$пят по-широка на Посолството нарушиха ред закони и нормативни актове! Това са тези, които само и само да л$пнат по-дълбоко чучура на Байдан промениха Конституцията, и за малко да ни вкарат в поредна криза! Това са пълниЕвроджендерастиИдиоти!

106

Анонимен

преди 2 месеца

До 2024'Поклук.

105

2024'

преди 2 месеца

А аз си мислех, че са го махнали тоя черен камък...както всичката лошотия в България се е вкопчила като тумор в човешкото тяло.

104

Анонимен

преди 2 месеца

Националната памет НЕ е пазаренен играч. Думата "интерес" е позор в това дело. Никоя партия не би трябвало да има "правен интерес" И от разрушаването на паметниците, но ги демонстрира, след като сглиобаджиите изполваха положението си, за да рушат. Преди тях - допусна се рушене на други големи и знакови паметници. От злоба и липса на култура по маниер на най-безкултурните държави.

103

Анонимен

преди 2 месеца

Изискването за "правен интерес" е адсурдно.Една политическа формация затова е политическа формация, защото защитава интереси на цялото общесво или на част от общесвото, а не частен интерес. Ако под "интерес" се разбира единствено паричен келепир, това не е правосъдие. В интерес на общесвото е да има, първо, мир, второ, население с памет, а не единствено потребители, трето, възпитание в уважение към културата. Решението показва пример защо е нужна сериозна регорма в законите и съдилиюата.

102

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 102 Няма правосъдие в тази държава, това е извода от цялата работа... Превзеха почти всички институции с корумпета и политически ангажирани прислужници на колониалната администрация, която установиха от посолството. Съответно, на фона на тоталната корупция управниците си правят каквото си искат, напълно безнаказано. Съответно, някой ден ще има народен съд, след като текущата съдебна система не работи.

101

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 101 Е да, сигурно е така, ти нали си центъра на света и от теб всичко зависи? Щом ти си забравил, значи не е важен нали??? Я кажи кои други неща не си знаел и не си спомняш, да идат новите хунвейбини да нарежат и тах?

100

анонимен келеш

преди 2 месеца

Единственото добро за България което направиха проекта на Румен Радев, парапетите от ДБППЛГБТ е къде нарязаха с флекса Съветския паметник:):):)Тва с години съм го чакал и ето на случи се:):):)

99

Анонимен

преди 2 месеца

Касационният състав на ВАС приема, че разпореждането на първоинстанционния съд е недопустимо, тъй като Сдружение Изправи се.БГ и физическите лица нямат правен интерес от обжалването.Щото има КОСВЕНИ интереси

98

Анонимен

преди 2 месеца

То аз вече дори забравих, че такъва паметник някога е същестувал. Това доказва на 100% неговата безсмисленост и никавка автентичност.

97

Анонимен

преди 2 месеца

Впрочем ... Никой не пази Буслуча или какво е там! Да не би, група малди и смели български тийнове да го катурнат :)

96

Анонимен

преди 2 месеца

А полицията защо соря Стоян Пенков и Кънчо Анестев, когато бяха събрали багери и трактори и ислаха да го събарят по миналата година, а? Ниииищо нямаше да остане от него, даже и пръчки динамит си бяха подготврши хора? А? Защо, бе? ЗАЩО?!??!

95

Анонимен

преди 2 месеца

До193. Не е така и преди да сме в НАТО и ЕС 2006г. Ние имахме .банани . И преди да сме в ЕС и НАТО този паметник се боядисване , опикаваше и рушеше

94

Анонимен

преди 2 месеца

От Харков започнаха да евакуират предприятията, свързани с военно-промишления комплекс.