30

Радослав

преди 1 месец

До 29: явно четене с разбиране е доста над мозъчният ти капацитет! Ще се опитам да го кажа просто като за анонимна биомаса: аз се радвам, че Костя Копейкин не е бил във властта и се надявам никога да не стигне до там! Достатъчно ясно ли е за мозъчен инвалид като теб?

29

Анонимен

преди 1 месец

Заради ягодите в UK електоратът на Коцето няма да гласува за евроизбори. Иска се уседналост.

28

Анонимен

преди 1 месец

До Възраждане То това го шльокате, откакто бяхте в Атака. След колко века, смяташ, ще ви се сбъдне?

27

Анонимен

преди 1 месец

До Радослав Твоят Копейкин е предварително провален. Власт няма да види, не бой се.

26

Анонимен

преди 1 месец

Копейките как ще стават на химна в Европарламента, смех!

25

Анонимен

преди 1 месец

Как Райков ще изпусне случая да се подмаже на новата власт? Този човек от колко години е посланик? От 20 години вече???

24

Анонимен

преди 1 месец

НЯМА НИКАКВИ КОМПРОМАТИ САМО ИСТИНА: БОЙКО И РАДЕВ СА РУСКИ ИБРИЦИ

23

Анонимен

преди 1 месец

Ежко бежко где така? тръгнал за листа.

22

Радослав

преди 1 месец

След като всички партии са компрометирани, каква да е изборната кампания? Те затова хората от край време са казали: с дърти комунисти нов бардак не се прави! А всички партии и лица вече се изредиха през управлението (с изключение и слава богу за което на Коста Копейкин) и всички се провалиха както отделно, така и задружно!

21

Vol'Jin

преди 1 месец

Васил Ангелов има един лаф: Човечеството е изминало твърде дълъг път за да се върне обратно към маймууууната откъдето е тръгнал! Принципно е от малкото хора дето тролите го уважаваме по заслуги, обаче изказването е многопластово. Борбата за човешки права от Средновековието досега е твърде голяма и твърде важна едни селяндуууриии като Треторайхниците и някой САЩоамериканци да се гаврят с нея всеки ден!

20

Vol'Jin

преди 1 месец

Васил Ангелов има един лаф: Човечеството е изминало твърде дълъг път за да се върне обратно към *** откъдето е тръгнал! Принципно е от малкото хора дето тролите го уважаваме по заслуги, обаче изказването е многопластово. Борбата за човешки права от Средновековието досега е твърде голяма и твърде важна едни селяндуууриии като Треторайхниците и някой САЩоамериканци да се гаврят с нея всеки ден!

19

Българин

преди 1 месец

Кой ще регистрира ППБ /Партия на прие.аните българи/ за да гласуваме масово за нея? Писна ни политици нагли и алчни аматьори!

18

Анонимен

преди 1 месец

Kaлин от герб работи по команда. Главчев от герб - също.

17

Възраждане

преди 1 месец

Време е за възраждане на България

16

Vol'Jin

преди 1 месец

К'викомпромати бе? Селянннндури! Главния секретар на МВР снимка с двама души. То и на улицата може да го снимат с тия двама души дето го питат колко е часа. Няква маса с пачки? Ама истински ли са? Ама на кой са? Може да пуснати на цветен принтер. И а една конкретна *** дето съм дошъл да изпържа и докато не я изпържа.... Ще пееш сопрано и после фалцет ***......не като нея.... https://m.youtube/watch?v=EseMHr6VEM0

15

Анонимен

преди 1 месец

Тоя гербераст защо е с женска прическа ?

14

тоти

преди 1 месец

Какво толкова по ралично,нали всички знаят колко се краде,разхищава,мародерства и педофили колко щеш...с какво ще се изненадаме,освен някой че му подарили ,,часовниче''за 50к ,яе това са джобни бе драги за някой де се връщсат от смяна на митниците,а колко се дават по веригата ...мани бегай..важно е да са доволни уважаемите !!!! къде сиромаха е чувал такива компромати..той сега да се е родил с това заспива ейййй!!

13

Анонимен

преди 1 месец

Мартин Райков и Плугчиева са най-големите мазници на Външно министерство

12

Веселинъ 7112136860

преди 1 месец

Никаква вяра в това,че едни на други се цупят ! Никаква вяра! Това са роми и ромите винаги са били отвратителни актьори. Не гледайте телевизия и ще бъдете добре.Който и да влезе във властта,все се е допазарил с предишните. Избягвайте да скитате по улиците.Ромите масово практикуват "уличен mobbing". Или се правят,че не Ви виждат и ходят нарочно срещу Вас,или докато минават покрай Вас изведнъж изтъркват шумно кракът си,за да Ви стреснат,или пушат пред Вас хашиш,или не отвръщат на "добър ден"...

11

Василев

преди 1 месец

Давайте една натовска база на Черно Море и да приключва този безкраен театър!Велики и всемогъщи са англосаксонските банки и корпорации!Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!