134

Анонимен

преди 1 месец

народната музика бърза ли е или бавна.

133

Олимпий Панов

преди 1 месец

Гейовете изтръпнаха!

132

asdasd

преди 1 месец

А българския къде попада ? Изсмукано от под ноктите новина !Омразата ви е очевадна към кого !Лошото е че скоро ще трябва да се преобувате в въздуха !

131

Анонимен

преди 1 месец

Време е Тунгуският метеорит да цопне в блатата на така наречената Росийска Федерация и да се приключва.

130

Костя

преди 1 месец

Харесвам Рамзан

129

Сенеката

преди 1 месец

Само така...стига с тоя Блек метъл.... хаххах...

128

Смел Гибсов

преди 1 месец

Хахаххахахахаха радост за глухите .... .хахаххахаха

127

...

преди 1 месец

Защо ни занимавате с пропадналата расийска федерация?

126

Анонимен

преди 1 месец

Тия чеченците са ди,ваци и канибали. Като се напият си изяждат децата. Това е най-примитивния народ. По- примитивни мозъци от техните няма. Науката още не е обяснила как могат да карат кола и да стрелят с оръжие, с толкова малко неврони.

125

Анонимен

преди 1 месец

Надявам се да го очистат и с десетте му деца. На Саддам и Кадафито им оставиха по малко за семе, но тая гад не заслужава.

124

Министър на културат

преди 1 месец

Демек, сега са си оставили само средната. Така ли излиза?

123

Анонимен

преди 1 месец

Сега за тест в Чечня, после и в цяла СССР... Русия де. А иначе как ще го определят това или първо ще стрелят? Само питам, 'щото четвъртината при темпо 80 е като осмината на 40...

122

Анонимен

преди 1 месец

Ухае на сутрешна доза пропаганда... Мдааа, обичам аромата на писклива пропаганда докато си пия чая...

121

Абе Кадирка?

преди 1 месец

А какво стана с Украйна? Освободихте ли я? Или украинците пипат твърдо и се върнахте обратно в кoчинкатa руска? Нали беше там на фронта и се правеше голям мъж?

120

Русофил с мокри очи

преди 1 месец

Много красив мъж, ако го погледам още малко и ще приема исляма.

119

Тъжно

преди 1 месец

Чеченския народ се гърчи в смъртната хватка на Кадиров и П у т л е p. Имаше едно момче, ама говоря ви момче, дето е тийнейджър, което беше направило клипче против Кадиров и този психопат беше отишъл в дома му и пушки, а родителите му даваха официално извинение под дулото на автомати, смятай за какъв тотален деградирал мъж става въпрос. Това само с куршум се лекува.

118

Всеки ден си

преди 1 месец

казвам няма на къде повече да потънат медиите и те всеки ден ми демонстрират, че могат да потъват безкрайно :D

117

аз само да добавя..

преди 1 месец

когато бях 5-6 клас в час по рисуване даскалът ни попита знаем ли колко партии има в БГ и, че са две. всички изтръпнахме и наведохме глави, а човекът се засмя и каза: има и БЗНС. голямо облекчение беше, че не е пристъпил границите. те така беше тогава...

116

Да

преди 1 месец

До Пич Те не искат да живеят така, но подкрепят тези диктатори, за да се кефят, колко зле живеят други хора! Имало ред в тези държави. И какъв е реда? Върхушката им живеят царски, а обикновените хора в калта! И тук може да има такова нещо, но поне можеш да си го кажеш и хората да опитат да направят нещо за себе си, а там ако кажеш и дума, заминаваш в затвора в най- добрия случай.

115

Пич

преди 1 месец

На вниманието на форумните любители на източни диктатори - харесва ли ви? Искате ли да живеете в такива условия? За тези по-малките, които не са преживявали комунистическа диктатура - имахме и стадарти за прическите, за дрехите, за музиката, за вицовете, и т.н. Не го знаете това лигльовцци, можете само да пишете глупости по форумите.