239

.

преди 1 месец

Киро тпо кпеле ,ти се оМъжи за мутрите , направи шиши управляващ , стигна се дотам Тиквата и Шиши да защитават Асенчо и ония другия мошеник за далаверата с апартамента , дори да ви изпързаля Шопара , ти си оставаш плиткоумен , всичко което те интересуваше беше да гониш руски дипломати на кило , да имаме дилижанс и полети до Мъкодония и как да слугуваш на посолствата, за 6 месеца хората не видяха нито опит да се промени нещо , а сега пропаднахте до дъното. Съжалявам ,че ви гласувах доверие.

238

Боже,

преди 1 месец

какъв никавец с огромни артикулационни проблеми се води лидер на партия. Те и членовете и не са по различни от него, но все някак се понасят. Как ли комуникират помежду си на партийно събиране, а.

237

Анонимен

преди 1 месец

про100 Киро изпра боко с одобрението на посолството, узакони за пореден път мутрите и се оплаква...?!?

236

Киро тъпото

преди 1 месец

След изборите депутат в Правителствения WC, ще.чистиш кенефите след Пеефски

235

Bg

преди 1 месец

Ами да, притеснен си, след снимките с бандити и контрабандисти !

234

Гледна точка

преди 1 месец

А този е най-големият олигоффрен и тъnaк в българската политика. А сега се разбира, че може да не е имало никакъв натиск, а Живко е хленчил пред прокурорите да стане защитен свидетел. И Денков ще се окаже набедител. Но про100 Киро си е про100.

233

Анонимен

преди 1 месец

под 4% кирчо

232

Анонимен

преди 1 месец

Кире връщай се към мутренските времена. Ама някъде другаде приятелю Махай се самозванецо. Един път ни излъга . Втория ще има възмездие. На България и трябва честен човек

231

Анонимен

преди 1 месец

Вие никога не сте излизали от мутренските времена. Диктатура и Клептокрация България

230

Христо Христов

преди 1 месец

Не ревете про'с'таци неграмотни! ВИЕ гласувате за ЕС, Тиквата, Киро и Денков!

229

Анонимен

преди 1 месец

По-страшни от мутренските времена се оказаха сатанинските мутренско-шарлатански поражения върху държавата и народа ни!!! Вън от властта на сглобкажиите,които със завиден устрем работиха срещу БЪЛГАРИЯ и националните ни интереси!!! Нокога повече антибългарско, предателско правителство,като на сапунения мишок!!!

228

Христо Христов

преди 1 месец

"Представяте ли си в друга европейска държава ..." - мухаха... в "европейската държава" холандия съдът отказва да изслуша свидетелите на защитата "в името на холандското правосъдие." Пи'ам аз на европейските ви държави!

227

бат Дака

преди 1 месец

А пък Лена убедена-на Коцев на лицето му изписано,че не е престъпник!Ашколсун,машалла! Пък ние сме убедени за един парапет....

226

Анонимен

преди 1 месец

Записът, който разпространи Радостин Василев е достатъчен, за да бъдат изритани ПП. Мошенници и търговци сте вие. Но какви усти отваряте, наглост и гьон*суратлък.

225

Анонимен

преди 1 месец

Аз се чудех от къде се пръкнаха ПП то се оказа, че бащата на Киро е бил първи приятел с доказания мафиот и наркотрафикант Алексей Петров. Няма да се учудя тати да е бил замесен и в убийството на този си добър приятел и вече да управлява неговата ... как беше 'организация'?

224

Анонимен

преди 1 месец

Тая нова 'мантра' много ме кефи. Аз ли нещо съм проспал, в зимен сън ли съм бил, па как така съм изпуснал КРАЯТ на мутренската епоха в България? Изпуснал съм как множество бивши политици и министри са били осъдени успешно за корупция и са по затворите заедно с босовете им-мутри. Та вече са се върнали... нз кажете вие

223

Shark

преди 1 месец

А ти се връщай там, откъдето изпълзя. Взимай си и Кокорчо и се пръждосвайте!

222

Анонимен

преди 1 месец

Кирооооо, ти си най-голямата грешка на Радев. Но Радев си живее на държавна издръжка в Бояна, а за народа само загуби.Инфлация, скъпотия и си счупихме колите по тези пътища, дето три години не ги пипнахте.

221

:)

преди 1 месец

От началото на " демокрацията " ние сме си все в мутренските времена.

220

Анонимен

преди 1 месец

До ШароНито са умни, нито красиви, а просто комбинативни бизнесмени, с дефицит на ценности. Един псевдоелит, който нарушаваше конституцията и законите в страната. С мания за величие, власт и алчност.