4

Последното

преди 2 месеца

е България. Просто в страната на мутрите, ченгетата, Путиската чалго-ДС-мафиотска-дезинформационна пропаганда, в която Covid било измислица, в която никой не се изследва, а народа масово се лекува с ракия, и хората пият сироп против кашлица ще ни дойде като гръм от ясно небе. Очалвайте над 50,000 заразени скоро. Но така е простият бездуховен народ, който Банкя ската мутра и Шиши ще *** за пореден път се е запътил към изчезване.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Огнище на африканска треска.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Антиваксърите са промити мозъци. Не си ваксинират децата умишлено, има лични лекари, които обаче ги пишат "ваксинирани" и така тепърва ще се завръщат всички тези болести. Задължителните ваксини в детска възраст, нямат нищо общо с ваксините за ковид и грип. А това с увеличените проценти на аутистичните деца е добре да се проучи дали пък случайно техните родители не са употребявали нар*отици.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Заради фалшивите ковид ваксини хората спряха да се имунизират с истински ваксини. Това направи ковид пропагандата в медиите и говорещите "учени" глави от телевизора; трибунал за всички продажни слуги на фармамафията.