88

Гост

преди 2 месеца

Вашето правителство от сбирщина предатели не направи нищо полезно за хората, а само за благополучието на отделни ненаситни шмекери. По тертипа на толупа крадохте и сглобявахте интриги. А този, когото назначихте, като променихте конституцията, не става за никакъв ***, нищо че е гербаво изчадие. Една реч не можа да подготви и научи , срича като пази Боже. Читави хора има много в Бг, но простите са по- удобни за чуждите гадове, за да ги манипулират, купят, плашат и да яздят народа ни.

87

Сбогом

преди 2 месеца

Денков.Сбогом,дано си щаст-слива!

86

Анонимен

преди 2 месеца

Няма да гласувам. Изборите с вече нагласени с нагласеният кабинет.

85

Никола Стефанов

преди 2 месеца

Като скромно се премълчава кой им спусна управленската програма.

84

Анонимен

преди 2 месеца

Най-слабият премиер и най-голямото зло бяха заедно 9 месеца.

83

Анонимен

преди 2 месеца

Правителството на Денков трябва да бъде обесено на 100%. Престъпници в най-долната им форма.

82

Цар Делян Шишиман

преди 2 месеца

Денков е най-слабият премиер на България за цялата и история! Девет месеца спа с мен, скоро ще стане майка, а сега казва че съм зло?!

81

1234

преди 2 месеца

Ура най после се отървахме от Денков.

80

Анонимен

преди 2 месеца

Вие се оказахте предатели! Няма да ви подкрепим нито Вас,нито ГЕРБ!!!Време е за Истинска Промяна,а не Подмяна както направихте!!

79

Нкк

преди 2 месеца

Денков пуддел малллоооумен я покажи тази управленска програма за която говорите? Преди 10 месеца къде беше тази програма? Изпълнението на заповеди от посолства не е управленска програма

78

Анонимен

преди 2 месеца

Мишка.

77

Шопендар

преди 2 месеца

Как не пеочетох едно одобрение на програмата им и на действията им.мошеници,и некадърници,поне разбрахме че от академик,и от харвардци управници не става

76

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 63 - А, ама кой се е съмнявал, че ППДБ-тата имали управленска програма? Имаха я, само че за Украйна, не за България. Та, явно не се разбирате кой какво пита с хаха, иначе и двамата сте прави.

75

Анонимен

преди 2 месеца

И предните и старите само криви лица и физиономии

74

Анонимен

преди 2 месеца

Време е за Възраждане!

73

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Костадинов е д-р колкото сирийците са инженери на Германия.

72

Анонимен

преди 2 месеца

Д-р Костадинов - премиер!

71

2

преди 2 месеца

Зомбитата на киевският наркокартел не отстъпват и непрекъснато се опитват да задържат всяка къща, всяка крепост, всяко укрепление, от които все още са останали няколко в Семьоновка. Поредното настъпление на ВС на РФ е регистрирано на запад от Тоненькое. Зомбитата на киевската хунта са почти напълно изтласкани към Уманское, за което скоро ще започнат боевете. Руската армия смазва зомбитата и се опитва да ги изтласка от Авдеевското направление.

70

Да не се връщат!

преди 2 месеца

Това правителство беше най-корумпираното, най-некадърното, най-антибългарското, най-вредното и най-неадекватното в цялата ни 1300 годишна история! Добре, че се махнаха тия маскари.

69

1

преди 2 месеца

Авдеевско н-ние На север продължават боевете близо до Новокалиново, където не толкова отдавна ВС на РФ пробиха отбраната на зомбитата на подстъпите към н.м.. Руските бойци вече са много близо до н.м.. Продължават ожесточените боеве в Бердичи. Зомбитата на киевската хунта се бият за н.м., атакуват от север и запад и се опитват да си върнат загубени позиции. Руските войници държат защитата, унищожавайки зомбираните атакуващи части. В Семьоновка ВС на РФ атакуват от юг и вече са заели приблизително половината от н.м..