162

пак лъже

преди 1 месец

Бат Бойко пак отвори голямата торба с лъжите. Всичките в това правителство са твои (начело е един виден гербер), на Пеевски и на президента хора. Оня Гвоздейков го отлюспиха, никой от ПП-то не го е карал. А К.Вътев си беше твой и на Пеевски кадър. Посмали, м.а.н.г.о!

161

до 162

преди 1 месец

Аре стига с тия 50000, бе. Пуснали в ПИКливата медия цифрата и тукашните папагали повтарят. Ами има си сайт Хублот, може да го видиш. 8000 евра. Попитай ги тия хубавци , шефовете на МВР колко реално вземат- 10 бона. Що да няма скъп часовник. Питай и магистратите колко взимат. В момента в България най-скъпо са заплатени държавните служители! Всичко на обратно! Вместо в частните фирми да е най-платено, тия дигат само заплатите на държавните служители. Сега Главчев щял пак на държавните- да гласув

160

Анонимен

преди 1 месец

Гл секретар получава часовник за 50 хил лв от контрабандист. Тези пари са отнети от вас - от лекари, учители, пенсионери... Затова се скапва здравеопазване, образование, социални грижи...

159

Анонимен

преди 1 месец

Сереееем в гърлата на тези, които ни съсипаха проектите АЕЦ Белене и Южен поток, ако някой се чувства, че не му е "евроатлантическо", щото не си е прекарал своите грабителски схеми и България, да си нарамва кухия "евроатлантизъм" и чао!

158

Анонимен

преди 1 месец

За иддиоти ли вземате хората? Всички се натискат да търгуват и да купуват горива с Русия, но видите ли за нас било "вредно" , щото били "руски" моля ви се? Глупости, няма нищо общо с Русия, а някои се опитват да си пробутат своето и своите схеми! Кое е вредното на това да получаваш евтини и качествени енерго ресурси директно от Русия без посредници и се развиваш?

157

Я стига!

преди 1 месец

До Анонимен Ти за иддиоти ли вземаш хората? Какво спечелихме от това, че ни съсипаха проектите с Русия и вместо България, която е държава от ЕС, да бъде енергиен център, превърнахте Турция в подобен център, защото те взеха проектите ни с Русия, които България трябваше да изгради? Каква е ползата от това, освен, че започнахме да внасяме енергия, а една изгонена от всякъде+всякакви държави фирма като Уестингхаус се опитва да рекетира България? Какво спечелиха Германия+ЕС, от взривяването на СП?!

156

Анонимен

преди 1 месец

До СТРАНДЖАТА Няма значение от коя партия са, а какво правят за страната ни, кой ограби и "приватизира"(окраде) държавата ни, без мисъл за бъдещето и страната? Кой я разпродаде на чужденци, вместо на българи? Защо основни отрасли, важни за българската сигурност и населението, са в чужди ръце? Защо има контрабанда, а българското стопанство е унищожено и защо виновниците за това не са в затвора? Защо не можем да си достроим АЕЦ Белене и кой ни блокира изгодните за България и ЕС проекти?

155

Анонимен

преди 1 месец

ПО-ДОБРЕ БЕЗ ЗНАКОВИТЕ ЛИЦА НА ГЕРБ,ДПС!!!!

154

Анонимен

преди 1 месец

Пенсия,Банкя,пейката пред огромната къща построена с парите на балъците,това те чака,ако не нещо по друго.

153

Анонимен

преди 1 месец

Боце тези наглости си позволиха да мерят пачките с теб .Вкарай ги в червеният списък

152

Анонимен

преди 1 месец

Боце, не се ли заблуждаваш? Сега на власт е служебният кабинет, в който ГЕРБ по твое скорошно твърдение няма да дава експерти. Или ти за пореден път лъжеш: начело на кабинета е Главчев, бивш ръководен кадър на ГЕРБ и от същата партия има шестима министри. Т.е. този служебен кабинет е ваш и Киро П. и Академика са прави да го атакуват. Добре че Главчев не е от хората, които лесно се подчиняват.

151

Боко с дупето широко

преди 1 месец

На Боко в затвора ще му пръснат кръгчето от любов.

150

Анонимен

преди 1 месец

Ще работи с Шиши за евразийско развитие на България. Тарикат е Баце. Няма нужда да сменя табелата дори. Става и за европейско и за евразийско развитие. Гражданите са сложени за благозвучие, защото няма как да си гражданин и да се кланяш на една мутра с червен партиен билет до сърцето и велик строител на Путиновия поток!

149

Надеждата на Буда

преди 1 месец

Несъмнено връщането на Тръмп в Белия дом е единствената надежда на Борисов за спасението му от ударите на закона. само че това никога няма да се случи. защото новият американски президент отново ще се казва Джоу Байдън. Това ще донесе загуба на крепостните във войната в Украйна и стартиране на заседания на Хагския трибунал. А това означава, че този който стартира тази война с построяването на своя Турски поток, също ще бъде привикан в Хага...

148

Анонимен

преди 1 месец

БОЙКО Е БЪЛГАРСКИЯТ АСАНДЖ, ОПИТА ДА СЕ СКРИЕ В БЕЛГИЙСКОТО ПОСОЛСТВО НО ГО ИЗГОНИХА.

147

Анонимен

преди 1 месец

Милиционерските байки си ги заврете в жопите товариши. ДЕМОКРАЦИЯТА отново ви смачка.

146

Анонимен

преди 1 месец

До ПетърНАЙ-ДОБРЕ Е ЗНАКОВИТЕ ЛИЦА НА ГЕРБ ДА СЕ ОТТЕГЛЯТ ЗАВИНАГИ, МАКАР ЧЕ ТОВА НЯМА ДА ГИ СПАСИ И ТЕ СИ ГО ЗНАЯТ

145

СТРАНДЖАТА

преди 1 месец

България ще се оправи когато и последното социалистическо поколение измре или излезе от активния живот. Приемственост няма да има. Техните протежета нямат бъдеще.

144

Петър

преди 1 месец

А най-добре знаковите лица на ПП-ДБ след като се провалиха гръмко да се оттеглят завинаги

143

Анонимен

преди 1 месец

Цялата комунистическа сбирщина издигната по времето на Борисов ще отиде по дяволите.