67

Анонимен

преди 1 месец

Е и.

66

Боби

преди 1 месец

До Унуфри знаеш ли какво е необратими ХЕШ суми? ГПС военния канал постоянно излъчва информация зверско количество информация. Ако няма кодовия ключ няма математически метод по който от излъчения от спътника ХЕШ сегмент да намериш истинската стойност излъчена от Спътника. без актуален ключ имаш само поредна математическа главололомка.

65

Боби

преди 1 месец

До 63 СЕРИОЗНО? Добре започни да говориш на Английски на улицата, Френски в заведеняита и леглото и примерно немски на работа. Забрави Българския. Продай всичките си активи в България и се пренеси да живееш примерно в Брюксел, надрусай се едно хубаво с дизайнерска дрога, междувременно някой ТРАНС може профилактично да те опъне и не се притеснявай от полово и кръвно предавани болести Фармацевтиката ще намери решение евентуално...

64

До 62

преди 1 месец

Това с кодовете и декодиранията го кажи на ония в NSA, за да ги развеселиш.

63

До 60

преди 1 месец

Ква българска нация, бре Боби!? Ние истинските българи сме цивилизовани европейци, а не азиатски роби, като ония азиатци в СеСеСеРейницата ви, която е пред фалит. Спомняш ли си какво се случи с вашите СеСеСеРета, СИВ, Варшавския дагавор, соц. републиките. Досещаш ли се кой е следващият и последният мохикан!?

62

Боби

преди 1 месец

До 59 ГПС(САЩ), Глонасс(РФ) и Китайската ситема имат Военен и Граждански канал. Гражданския канал се купува лиценз с купуване на декодиращ чип слаган в джвъчкатата. Военните съответно се ползват само ако някой(собственик на системата) ти продаде първо хардуер и второ декодиращ ключ. Военните имат пълен контрол по този начин.

61

Ех, Боби, Боби

преди 1 месец

Разбирам напъните ти, но успокой топката. Живеем в 21 век, а ако ти живееш в Рассия, искрено ти съчувстваме.

60

Боби

преди 1 месец

До пияница мистик - разбираш ли западна Европа и САЩ чрез ЕС и НАТО и платените наши политици съответни политики правят така че елита на нашата нация става данъкоплатци на въпросните по-горе страни които ти възхваляваш. Тоест ти подкрепяш унищожаването на Българската нация - скривай ки го като стремеж към по-добър живот...

59

Боби,

преди 1 месец

Я ни кажи кои държави ползват ГЛОНАС и кои ДжиПиЕс, за да си дойдем на думата. :):):)

58

Боби

преди 1 месец

До А бре Боби, Елбрус - дори архитектурата му е само на ниво основни команди съвместима с Ати64 стандарта. Такива процесори се ползват от РФ служби - гарантирано няма вградени в чипа западни джъчки...

57

До 53

преди 1 месец

Да ти го кажа по-просто и па руски: кои са архитектите с руски ориджин, които са направили проектите? Ти още ли не можеш да разбереш, че ония допотопни кроманьонци, облъчени от самагонь са абсолютно излишни унте-ри, а като са - ще плащат на Цивилизацията, за да ги култивира. И никой не дума за Саудитска Арабия, за Матушката Блатная раздуваме.

56

пияница мистик

преди 1 месец

До Боби === Абе какво правиш тук, направо ти се чудя? Такъв виден апологет на съветския мир рядко се среща. Ние сме член на ЕС и НАТО, където нещата са много зле и всеки момент ще се разпаднат, а в Пyтлepиcтан нещата са истински рай. Младите като не им харесва живота тук отиват на Запад или в САЩ, търсейки по-добър живот. На теб явно живота тук също не ти харесва, но пък ужасно много се възхищаваш на живота при джудженцето Пyтлapаx. Ами отивай там, за по-добър живот :)))

55

Боби

преди 1 месец

До Я Кораба е в Каспийско море(ако знаеш къде е това). И пожара е пламнал след като са правили определено нестандартни учения - проникване на диверсионна група.

54

А бре Боби,

преди 1 месец

Да си чул нещо за руски компютър, мобилен телефон, свестен автомобил и каквото и да е. А ако ползваш и СеСеСеРейски ТВ приемник, ще ни разплачеш от умиление към оная смрадлива ***.

53

Боби

преди 1 месец

До 51 Как смяташ небостъргачите в Арабските страни с които местните се гордеят аджеба от кой са построени??? От дивите Бедуини? И Арабите и Руснаците са извадили тлъста пачка пари и са платили за да им направят сградите които са им необходими. За бизнес говорим все пак.

52

Анонимен

преди 1 месец

Превозвал е яйца .

51

Боби

преди 1 месец

Събуди се и виж кой ги е създал, по чии проекти и прескочи във времето, за да разбереш за "руските майстори", построили "Зимния дворец" в Свети Ленинград. Няма нищо руско с изключение на шерпите.

50

Боби

преди 1 месец

До 48 СЕРИОЗНО 4 от десете най-големи бизнес сгради в ЕВРОПА(континент) и като височина и като обем са построени и се експлоатират в Русия...

49

Боби

преди 1 месец

До Анонимен 43 Значи половината компоненит били западни... За твое сведение има 4 типа нещица. 1. Глонасс(ГПС) система няма как да е западна 2. Процесор - да тук се купуват западни части за по-евтино(тоест отдавна са закупени сега купуват за бъдещи оръжия) това са едночипови процесори/микроконтролери програмируеми. 3. Лазерни жироскопи - пак РФ производство запада не продава, а ГСМ акселерометри и подобни ерзац джвъчки дори за дронове не стават 4. Памети - отдавна има производство 5. Камери ...

48

До 44

преди 1 месец

Руснаците са били винаги в мизерия и в мизерия ще си отидат.