25

Щирлиц

преди 1 месец

Доколкото знам,такава връзка е имало преди десетилетия.Радвам се,че отново се заговори за възобновяване на трамвайни трасета.

24

До 24

преди 1 месец

Има, и те са направили преценката. Борис Бонев не управлява сам, не е като Баце.

23

анонимен

преди 1 месец

Борис Бонев от глупост на глупост отива, няма ли хора експерти да преценят къде трябва да има или да няма трамвай, аман от специалисти по всичко

22

Стар Софиянец

преди 1 месец

На София и трябват много повече трамваи, а не по-малко, както стана през последните 34 години. По груби сметки трябва дължината на трамвайните линии да се утрои.

21

Анонимен

преди 1 месец

Бъркат разбира се. Трамвайната мрежа на София отиде на зле, когато затвориха бул. Витоша. Затова има проблеми на площад Македония. Другото, което некадърниците направиха е, че спряха трамваите в тунела при НДК. Преди години е имало трамвай и по Шипка, а до не толкова отдавна имаше трамваи и по Иван Асен II.

20

Ихааа!

преди 1 месец

До *** много сте прости!И животът ще стане още по-интересен. Няма да знаеш къде да гледаш. Да се пазиш от автомобили или от падащи от небето оптимисти.

19

Спаси София

преди 1 месец

Моля да спасите хората по трасето на трамвай 22, ул. Пиротска. Около линиите се посипва пясък, който се вдига в невъобразими прахоляци. Мислете за хората, за децата! Дори да не са ваши близки и роднини.

18

баба мара

преди 1 месец

сега номер 27 как върви

17

До 4

преди 1 месец

И до ден днешен можеш да видиш следи от тази лудория в източната част на парк "Студентски", който се намира между ТУ и УНСС. Все още личи част от този канал. Сега прилича на дере, обраснало с трева и храсти. Дотам са спрели да копаят.

16

:)))

преди 1 месец

До Анонимен 4 - Не си оригинален. Преди около 70 години е имало такава идея на нашите "гениални" управляващи и са юркали студентската младеж плюс част от трудещите се софиянци да копат плавателен канал, който трябвало да обхожда цяла София, а после евентуално да бъде свързан с друг, който да прекосява цяла България в посока запад-изток чак до Черно море и София да стане пристанищен град. Слава Богу, разбрали са че това не е умна идея, но до ден днешен можеш да видиш следи от тази.....

15

haha

преди 1 месец

"Спаси София" се опитват да оправдаят жалкото си съществуване, ръсейки глупост след глупост! Спаси София от "Спаси София".

14

Анонимен

преди 1 месец

От близките си знам, че през 50-те години на 20-и век все още е имало трамвайни релси от пл. "Св.Неделя" до пл. "Възраждане" и там е вървял трамвай. Но не знам през коя година са махнали тези релси.

13

Отговор!

преди 1 месец

По-добре закарайте трамвай от Семинарията до Студентски град и Дървеница като едно време... Има останало трасе въпреки че около КАТ метрото вече минанава там. Има начин успоредно на Симеоновско шосе да има и трамвай през Ловен парк.. Идея давам!

12

Анонимен

преди 1 месец

Че то и сега си минава трамвай там

11

Софиянец

преди 1 месец

Поредни пълни глуп0сти от СС. В София трябват по-малко трамваи, не повече

10

До 123

преди 1 месец

ТО не е точно господин...

9

123

преди 1 месец

Това е най-голямата глупост, която може да се измисли. Господинът преди да направи предложението дали е видял какъв е човекопотокът от пресичащи пешеходци, заради метростанция Сердика. Трамвай на тази отсечка би било предпоставка за постоянни инциденти с хора.

8

Тъ.панар

преди 1 месец

То това остава - да треснете и едни релси по средата на шосето. А ако и една спирка предвидите в тази отсечка, купонят ще е пълен. Абе я направо ги крадете тия пари, без да съсипвате нещо, за да ги откраднете.

7

Анонимен

преди 1 месец

....и като си помисли човек, че имотите там струват стотици хиляди, а шумът и лудницата е денонощна, остава и още трамваи да пускат- защо го правят това...

6

Веселинъ 7112136860

преди 1 месец

Всяко пространство е с лимит.Не може в една стая от десет квадратни метра да си подскачат по главите и да се задушават сто човека.Не може някакви гнусни и неспособни турски фирми да чегъртат стените на тази стая на всеки пет минути, болнавото намерение да й увеличат пространството. Чужденците са в излишък в София. Не чистите етно-генетически Българи от малките градове и села,които нямат бачкане в поселищата си ,а чужденците от неевропейски произход.