45

Анонимен

преди 2 месеца

Явно всички тук паркират незаконно, щом толкова мразят паяците

44

Хмм

преди 2 месеца

Не извършват търговска дейност, но пък събират пари за нежелани от никого услуги - репатриране и принудителен паркинг. И в крайна сметка, колкото и да се оплакват, все са си незаконни. Служителите на ДАИ са го знаели и до тогава са си затваряли очите.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Браво на даяджията.Какво като работи за общината, правилата са за всички.Айде да не се правят на ощипани от общината,че не знаят за таховенците и пътните листи, това че вдигат и без договор няма да го коментирам

42

тоти

преди 2 месеца

Само тъка,те тия вече се правят на недосегаеми..май ще има и други да си го искарат !!

41

3399

преди 2 месеца

Дай аджията фа не е всевишния баси държавата .

40

aaa

преди 2 месеца

Хахаха, яко. Хайде сега и МВР да се намесят и да опандизят ДАЙ-аджията, защото е дрогиран.

39

СТАЧКА ДАИ (ИААА) !

преди 2 месеца

Ниски са ни както основните заплати, така и вторите, които получаваме от такса спокойствие ( позната и като автокаско / пълно автокаско ) ... После не се чудете защо по жертви по пътищата сме на първо място в Европа. Очаквам по пътищата да умрат много хора, яко да умрат, като знам от първо лице каква адска и поголовна корупция е в ИААА (по-позната като ДАИ). После и стачкуват с цялата си наглост, а подкупите им от транспортни фирми и от фирми, които се заминават с обучения на водачи на МПС ...

38

IQ 3.14

преди 2 месеца

тва е некв уин/уин за обикновения гражданин. даяджията на борсата, паяка на трупчета... ако може една студена кола и пакетче семки.

37

Анонимен

преди 2 месеца

Според легендата от другата страна на колите на ДАИ пише МЕРСИ.

36

Паяците

преди 2 месеца

Повече няма да вдигат колите на милиционери и даяджии. Това ще им държи влага дълги години.

35

Ееее

преди 2 месеца

Къде беше тоя даяджия когато вдигаха колите на гражданите. Появи се като вдигнаха неговата, преди това- тишина

34

Анонимен

преди 2 месеца

Каква прекрасна новина!2 паразита са си получили заслуженото по един или друг начин!Както всичко в тази държава, така и тяхната служба в "ползу роду" е опорочена.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Докато такива мишки като тоя пр0ст ДАИджия се мислят за божета, таа държава нема да се оправи. Ама с тоя съд и прокуратора е така, всеки е вуйчо и леля на всеки.

32

Анонимен

преди 2 месеца

значи на нормалните хора могат да вдигат колите а този нагъл даяджия не, сега да се уволни дисциплинарно и да плати разходите по делото дето ще заведат от общината

31

Елементарно Уотсън

преди 2 месеца

Трябва да има паяк за разни наглеци които спират където им падне и пречат на движението, но те го превърнаха в печалбарство и вдигат автомобили наред и *** после доказвай дали си спрял неправилно. А този от ДАЙ се е възползвал от служебното си положение за да си отмъсти все едно е над закона егати и наглеца.

30

IQ 3.14

преди 2 месеца

даи и кат са люпилня за мутропитеци комплексари

29

Анонимен

преди 2 месеца

Ми ето, прав е бил милициoнера.

28

MR Buch

преди 2 месеца

Какво ще се случи, някой ще напусне държавната хранилка с уволнение, това ще се случи.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Трябваше ли да вдигнат колата на даяджия за да си свърши работата ДАИ.Дано сега дай да се съзират и да направи проверки на паяците във всички градове.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Опааа, значи вдигаме колите на хората, а ние сме нередовни.Сега трябва ли да ни върнат парите след като нямат лиценз за вдигане?Или щом работим за общината правилата не важат за нас