21

ЕЛИ

преди 2 месеца

В ПОСЛЕДНОТО ДЕСЕТИЛЕТИЕ СЛЪНЦЕТО Е МНОГО СИЛНО, НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ ЧОВЕКА

20

Алекс

преди 2 месеца

Аха, чешат се по главите същите учени които предупредиха че вече няма спиране на глобалното затопляне. От тука на там много топлинни рекорди ще се подобряват. Дано сме достатъчно развити да се справим със сътресенията които предстоят.

19

Анонимен

преди 2 месеца

много си е хубаво времето, би трябвало да го очакваме, защото зимата дойде рано, още през ноември с обилни снеговалежи, после омекна и пролетта дойде рано, а вече е почти лято

18

Анонимен

преди 2 месеца

тролите пак налазиха .... не виждат че дърветата цъфнаха февруари... майската гъба имаше през март, навън е 30 градуса а е само началото на април ... най-тъжното че като стане твърде късно ще обърнат тигана и ще казват аз вярвах на климатичните промени, но никой друг ... а и не сте ходили на село да видите че земята се е напукала от суша ..

17

Евросапиенс

преди 2 месеца

В момента се прокарва огромен зелен закон в ЕС, който ще задължителен за всички страни и ще се криминализират много неща, които са си човешки, така че горе главата, добра смазка, малко болка, малко срам, но прогресивни и отговорни!

16

До Умнокрасивите

преди 2 месеца

Е, от две години през месец се говори за някакви странни случки и явления предимно в атмосферата, случайно, конспиративно? Надали?

15

африканец

преди 2 месеца

тука в боа секо е по топло :)))

14

Зелен Демократ

преди 2 месеца

До Истината----- Така е колега, трябва да размажем своеволията и живота на дребния и незначителен гражданин, тоз Свят е само за нас избраните, не за масата, правото на движение и избор не е по рождение, а се заслужава колко сме лазели и ***, а накрая някакъв с достойнство да си живее добре, абсурд! Единственото , което малко ме притеснява да не почнат да хапват пасти, че тогава ще я втасаме, но стадото все пак е образцово и си рупа тревица, така че Бъдещето е Наше!

13

Истината

преди 2 месеца

Решението е както вече се каза или 15 минутни градове или локдаун. Не може времето да е пълен леж а суъльо и пульо да ми се разкарва гратис с бричката наляво надясно за по еедно кафе или няква друга идиотитя, свърши вече. Всеки да си знае мястото и да ходи където трябва само след декларация и по истинска нужда! Не знам дали осъзнахте, но когато Бойко въведе КПП-тата икономиката се вдигна страшно много и въздуха се освежи.

12

А.Колев, пасе кози

преди 2 месеца

Нерядко проссттите хора по-добре се ориентират в нещата, докато умните умуват какво става с климата, просстия човек търси проссти отговори, а в природата законите са просстти, в природата няма хубаво и лошо, има закономерности.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Топлофикация са на друго мнение относно температурите през Март. Бил най-студеният месец от 20 години насам

10

Анонимен

преди 2 месеца

Много си е хубаво времето.Като по поръчка е.Никой не иска да е лошо времето и студ.Кметовете масово се молят да няма сняг,че при 1 см веднага спира тока хаха.Когато вали се започва "Защо вали".Когато грее слънце и птичките чуруликат се започва "Защо е топло".Угодия няма...а повечето все едно от Марс падат и не знаят,че и друг път е било така,а преди много години когато даже хора не е имало на Земята е било много по-топло от сега и е имало джунгли навсякъде.

9

М-да,

преди 2 месеца

"правилните" учени са объркани. Все още изчисляват по парниковите газове.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Слънцето има 11 годишен цикъл, и сега сме в неговата най висока степен на активност...как пък не се сетихте че температурата на земята зависи и от слънцето

7

Анонимен

преди 2 месеца

Само че не се знае, Грета може да е права за птиците, дето умирали от 5G/преди много години казано/. Птичият грип може и да е в резултат на нелегални тестове с разни апаратури. А Ковид, още не искат да си кажат какво е.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Учените да си свалят спътниците, да си изключат УИ-ФИ-то, ЦЕРН-а и всички лаборатории със съмнителна дейност, изучаващи нещо за всеки случай /можело да им потрябва за нещо/ и ще стане. Колкото по-интензивно и вманиачено се мери нещо, толкова повече възможности за фалшифициране на замерването има.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Слагайте още данъци и такси, зелената сделка ще ни спаси, времето ще му стане лошо и ще захладнее хахаха

4

ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯ

преди 2 месеца

Започна битката за Горната Земя, приятели! Гответе си! И нека Бога да е с вас и семействата ви..

3

Скакалци ще ядете

преди 2 месеца

Ау ау...да налагаме веднага данък въглероден отпечатък за всички как беше...плос ко зем ци, а?

2

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

Кои са учените? Сирийците и афганистанците ,които попътьом си купуват дипломи в Анкара и Варна ли?