198

Б.Анастасова

преди 1 месец

Големи глупости! Когато започвах работа след студентството ми, моите колеги - жени се пенсионираха на 55-57 години. Доживяха до 87-93 години. А ние, пенсионирайки се на 65, дали ще стигнем 70? Истината, че няма кой да изработва пенсиите. Работоспособните българи напускат пробития кораб на страната ни и затова властващите юрват застаряващите бъдещи пенсионери да поработят още някоя година. И ако не достигнат до пенсия, добре дошло за държавната хазна.

197

Още малко и пенсия

преди 1 месец

Направо я вдигнете на 90 години за мъжете и 95 за жените и също така повишаване на осигуровките,па тогава дано се наядете

196

Озирис

преди 1 месец

Най-хубаво е да ни пенсионират на 100 години те да не взимаме пенсия гуши ме букета и айде

195

Анонимен

преди 1 месец

Нямаме сигнал на Бг он еър вече трети месец. Това не е шега !

194

Анонимен

преди 1 месец

Нямаме сигнал на Бг он еър вече трети месец. Това не е шега !

193

Един капиталист

преди 1 месец

Седнал да смята ,че на робите трябва да се осигури храна, покрив, дрехи, а понякога и доктор защото ако изпратите робите това е загуба,та мислил човека мислил и измислил заплатата и свободата.

192

Анонимен

преди 1 месец

БГ е държавата в света с най-бързо изчезваща нация, факт! 2050г населението ще е 5 млн и тогава няма да има ни лекари, ни полиция или учители. Държавата загива!

191

Асанчо

преди 1 месец

Най-добре е жените да се пенсионират на 95 г., а мъжете на 120 г., вдигнахме продължителността на живота в България, заради хубавия, безпроблемен живот, данъците ще са 90%, айде да сте живи и здрави!

190

Не лъжи бре

преди 1 месец

55 беше за жените при Живков. За мъжете 60.

189

Така е

преди 1 месец

При Тодор Живков се знаеше че на 55 години си пенсионер. Сега демокрацията ще ви задължи да работите ДО ГРОБ РОБИ

188

Нане Вутов

преди 1 месец

По въпроса за пиенето и пушенето.Седят Киркор и Гарабед и си кръкат. По едно време се задава погребение. Киркор казва:- Това е Михран, то през целия живот пиеше, пушеше и беше голям чревоугодник. Пият си те, а по улицата се задава друго погребение. Киркор казва:- Това е Левон, много примерен, не пиеше и не пушеше, и по жени не ходеше. Гарабед мълчи десет секунди, поглежда си часовника и казва, пълнейки чашите:- само 15 минути....

187

Анонимен

преди 1 месец

Смъртта е страшна. По-добре човек да не се е раждал

186

Анонимен

преди 1 месец

Прочетете книгата 'Безполезни хрантутници' на Габриеле Шустер-Хазлингер. Бързо ще ви се проясни

185

Анонимен

преди 1 месец

Общо взето с две думи подготвят отсега да сме запознати ,че целевата група от крайно безполезни гърла 60г нагоре да очакваме доброволна Евтаназия решена от комисия в състав: Мао, Ягода и Сталин, които ще определят полезен или вреден е елемента за обществото. ЧЕСТИТ ВИ КОМУНИЗЪМ!

184

ХАХАХАХАХАХАХХА

преди 1 месец

Ето това е главната цел на подобни сбъркани "новини". Да вдигнат възрастта за пенсиониране. Целта е ако може и след като *** да бачкате. Вдигнат ли възрастта никакви осигоровки няма да плащам повече !!!

183

Анонимен

преди 1 месец

Става същото, каквото и ако не пукнeш.

182

Анонимен

преди 1 месец

Най ми е интересно какво става с парите ми които съм внасял за осигуровки, ако пукна месец преди пенсиониране?

181

Значи

преди 1 месец

Ромите са по умни от нас,ядене пиене,никакви осигуровки дори обратното ползват социални, а ако са богати се влага в коли ,къщи и злато. И това изказване не е срещу тях ,наистина смятам че те постъпват по умно а не 40 години плащаш и пукваш. А ако погледнете преброяването ще видите че хората в бг над 65 години са 20% от общото население разделено на мъже и жени, шансът да доживее до 65 е 10% и после ще ми реват че българина не се осигурява и взима пари под масата.

180

До 178

преди 1 месец

Така е - приблизително 74-75 години е средната възраст на почналите през 2022 година. При мъжете 71-72 години, при жените 77-78 години.

179

БЕЛАРУС

преди 1 месец

В Беларус пенсионната възраст за жените е 56, а за мъжете - 61.