59

Анонимен

преди 1 месец

И Путин ще се предаде сам в Хага,ако ги види тези на фронта.

58

Тъпомер

преди 1 месец

Ей боковци,спрете да сп..аме.те,на никоя снимка няма нищо което да служи за доказателствен матриал,има една силова акция на едни срещу други,или сте свикноли наш боко пак ги изигра.

57

Сатир

преди 1 месец

Лошо е когато пишат хора които помнят късо и знаят малко! Що ли големите богати започнаха още преди 1989 и вече никой не ги споменава.

56

Анонимен

преди 1 месец

Едно златно кюлче от килограм е около 70К евро, а един часовник от висок клас е 25К евро за меките китки. Този с по-малката цифра губи и върти.

55

Анонимен

преди 1 месец

Славов, аз и милиони българи искаме проверка на имотното състояние и финанси, в България и чужбина, на всички от сектата ПП/ДБ; на приближените ви политици като мая манолова, румяна бъчварова...; на лицата, които назначихте в служби и министерства. добре е проверките да започнат с Бойкикев, Кокоро, Кире и баща му, Гнома, Рашков, Лена, бадженака и...Също на олигарсите: прокопиев, маджо, черепа и т.н. Знайте, че за стореното зло се плаша, лично или чрез децата, няма да ви се размине!

54

Анонимен

преди 1 месец

Браво на Наско Славов. Мачкай башибозука на Тиквата и Дебелян

53

Анонимен

преди 1 месец

Атанасе никой си спри да занимаваш българите с твоята алчност за шарлатани Вън съд за вас затвор пълна забрана за шарлатаните

52

Анонимен

преди 1 месец

Тия са напълно изтрещели. Те са бесни, че Коцев ги е издал и им е пропаднала схемата. Те са го посветили в далаверата, а той при първата опасност е изтичал да ги изпее. Тия ходове не са за да защитят Коцев, а за да защитят себе си - просто се опитват да омаловажат неговите показания. Опитват се да ритат, но знаят, че са изловени в крачка, начело с академика-пишман премиер.

51

На Боко Чекмеджето

преди 1 месец

Народен Съд за тия на снимката. Присъдите ги знаете. Няма как иначе.

50

А бе

преди 1 месец

Заради тази банда на снимката и още няколко е блокирана държавата от страна на МВР и прокуратурата. Днес щял ден бомбени заплахи и евакуации. Да ги арестуват и МВР и прокуратурата да могат да си вършат работата.

49

Анонимен

преди 1 месец

generala gnom oti gleda kato natroven ot гъби

48

Те

преди 1 месец

Това искаха да няма прокуратура. Сега ще притискат Сарафов с конституционните промени. Борисов е наравно с тези виновен. А Сарафов ще съжалява за Гешев. Сега ще разбере, че са го сложили да стои като кукла.

47

Я

преди 1 месец

И този е папкал от мафията.

46

Анонимен

преди 1 месец

Пъъърч гологлав,ако някой държавен служител бъде хванат с"подарък"една кутия бонбони се води корупция и има последици,ама когато това леваак-парвеню ми се кипри с армаган за петдесет хилки,нямало проблем и всичко било наред?

45

Квик

преди 1 месец

кви-и-к, ПП - далаверата разкрита, а?

44

Анонимен

преди 1 месец

A нac kakвo ни интересува, kakвo мy ce иcka нa aнимaциoнния nopнo repoй?

43

Анонимен

преди 1 месец

Нагли и прости. Главният им секретар си другарува с контрабандисти и вместо веднага да изхфърчи от МВР , те ще питат защо прокурорът го притискал. Ами да го награди ли?

42

Ой Вей

преди 1 месец

тоя Шабат в Синагогата, Брат, след това ще се Обичаме по Мъжки!

41

Анонимен

преди 1 месец

Наглостта на десебарите бива надмината само от наглостта на герберите и депесарите. Светата троица на наглите крадци в България.

40

Анонимен

преди 1 месец

абе тия хора срам нямат ли, снимки, часовници, сълзи и пак нагли и нахални, не се ли усещат, че така затъват още и още, и тоя главен секретар какво мънкаше с Денков, егати мъжа, егати полицая, потрес