17

Тъпомер

преди 1 месец

Май забравил да си плати,ха ха,било нагласена работа,къвто УЕФСКИ такъв ни е футбола,банкрутирала история.

16

нагласена работа!

преди 1 месец

Явно политиката навлезе главоломно и във футбола. Понеже не избраха самопредлагащия се от няколко години за президент Бербатов, решиха да отменят и избора на Гонзо. Че бил някога голям футболист няма никакво значение. И ЗА ДА НЕ БИЕ НА ОЧИ жалбата е подадена не от някой голям клуб като Левски, ЦСКА или пловдивските клубове. А от аматьорски клуб. Така се прекъсва връзката между поръчител на "екзекуцията" и "килъра" (в случая аматьорския клуб Скравена). Добре усвоен метод и при поръчковите убийств

15

Анонимен

преди 1 месец

"Самият Гонзо го избраха с гласовете на амтьорските клубове," - Аматьорите ми са много по-добри от аматьорите ти!

14

citoyen

преди 1 месец

Ееее, аз пък чакам Гонзо да оправи бг футбола

13

Анонимен

преди 1 месец

Някой вярва ли че глупав грозньо може да свърши каквото и да е освен да си протърка коленцата пред ефбетове тиквички и подобни строители на Българския футбол.

12

Хюго Капет

преди 1 месец

Това се казва с неговите камъни по неговата глава. Самият Гонзо го избраха с гласовете на амтьорските клубове, чиито гласове абсурдно имат същата тежест като тези в първата лига.

11

Анонимен

преди 1 месец

Гонзо го намърдаха много хитро. Над 140 клуба гласували за Бербо бяха отписани при миналия конгрес и ги накараха да се регистрират отново и им правят ОДИТ, а докато той тече те нямат право на глас на конгреса. Ако бяха изчакали редовният конгрес тези 140 клуба щяха да имат право на глас и щяха да гласуват за Бербатов. Затова мафията организира протест срещу БФС, наби няколко наивни протестиращи и инсценираха напускането на Боби и новия конгрес докато тече ОДИТ на 140те клуба подкрепящи Бербатов.

10

гонзо мъжкаря

преди 1 месец

Тия скравена са си женчовци.

9

Анонимен

преди 1 месец

Дългата ръка на Перуката бърка тайно.

8

Анонимен

преди 1 месец

Защо не написахте селяните от Скравена каква жалба са подали и какъв футболен отбор имат? Ботевград имат имат футболен отбор, който е в окръжните групи, а Скравена какви претенции имат?

7

Анонимен

преди 1 месец

Що бе - не може ли да сложи палец под документите?

6

Капитанът

преди 1 месец

Гонзо си бил назначил три нови секретарки, Димитрина, Стиляна и Мартина.

5

Бау

преди 1 месец

Не вярвам да навреди много на футбола! Няма накъде повече! Може само да надгражда! Оп, оп, оп - сааа...!

4

ахах

преди 1 месец

До Искаме ли промяна?А ти чу ли какво сканидараха като го посрещат или си гледал мача с спрян звук?!

3

Искаме ли промяна?

преди 1 месец

Вчера половината стадион посрещна Георги Иванов - Гонзо с аплодисменти. Избраха него клубовете за президент. Защо не го вписват? Какви са тези пак юридически хватки?

2

Михаил Касабов

преди 1 месец

Това е истинското статукство. Видя че няма да го изберат и реши да се издигне Гонзо знаейки че синя България ще подкрепи Гонзо и ще всее разединение между спортните фенове. Сега Гонзо като спечели? Какво спечели? Да не би да е станал президент на нещо?

1

Дедо

преди 1 месец

Гонзо е конфликтен , няма да изкара много на тоя пост. За тая работа трябва майтапчия ,като Батето или кючекчия веселяк като Перуката.