15

Анонимен

преди 1 месец

До 3-ия месец е позволено,а тези искат над 6-ия,което вече е престъпно.Тук религията няма място,а става въпрос за етични общочовешки принципи.Ако е по медицински причини вече е друго.

14

666

преди 1 месец

Прецедента Роуз срещу Уейд, защо го игнорирахте?Нали сте много демократични, какви са тези забрани?

13

Анонимен

преди 1 месец

След изборите федералното правтелство ще направи аборт и щатите ще си отидат по своя път.

12

Анонимен

преди 1 месец

Накрая държавата САЩ да си направи операция на пола и да абортира.Натам върви, а тия избори само показват, че тия щати и хора не са за едно федерално управление.

11

Анонимен

преди 1 месец

Папата каза не на абортите, не на *** идеологията.Каза - тръгнали сте по грешен път на развитие срещу Бог.Няма цивилизация, която да е тръгнала срещу Бог и да е оцеляла.

10

Анонимен

преди 1 месец

Разпада се тази държава.Тя беше тръгнала да се разпада още 19 век, но някакво чудо я спаси.Не са тези толкова различни щати за една държава.Всики си ешавал сам за себе си.Е за какво ви е тогава САЩ.В едните искали едно, а в другите- друго.

9

Анонимен

преди 1 месец

Според букмейкърите се задава един от най-непредвидимите избори в американската история, и коефициентите на Тръмп и Байдън за победа са абсолютно равни! Разбира се, нашите копейкаджии разбират много повече от тях, и са напълно сигурни в победата на Тръмп?! ХАХАХАХ

8

Анонимен

преди 1 месец

туй го писаха оня ден у дира маНело, що чак ся го преписваш дума по дума :)))

7

Киро ПеПе-то

преди 1 месец

Тъй де, всеки сам си преценя......

6

Иванка

преди 1 месец

Лъже гуведуту лъже заради колебаещия електорат за да ги вземе наесен и послеХуяВгъза за да няма аборти.

5

Анонимен

преди 1 месец

Според Доналд "Тръм", трябва да си наемете редактори в тая пиклива медия. За да спрат да ви експлоатират и да ви се подиграват.

4

Анонимен

преди 1 месец

Забраната е наложена от християните. Иначе на никой друг не му пука какво си правят с тяло жените. Главно от завист за разюзданият живот, но също изглежда че христовата вяра поддържа страданието като форма на измиваме на греховете, те просто искат всички да страдат на тази планета и да се раждат и да умират от старост нерадост отново и отново. Демоничният Бог Христос се храни от страданието. Постепенно става видна играта им.

3

Давай Брандън!

преди 1 месец

That's a bad dude...Donald Duck! He has no pants maaaan!

2

Ром'с

преди 1 месец

...гражданска а война ще разруши Америка..

1

Анонимен

преди 1 месец

Гражданска война през 2025 година ,началото ще е заложено през ноември 2024 г...а днес имаше знак над САЩ за заката империята на лъжата.