8

тъпомер

преди 1 месец

Абсолютно никакво значение,в ЕП се взимат еднолични решения и тия само вдигат ръка за едни парички.

7

Ели

преди 1 месец

До 6 Лъжец или най- обикновен *** плямпачи! България има 17 депутата в ЕП.И на такъв невежа му сложили 4 + са ,още четирима невежи и още колко ли ще станат?

6

Мария

преди 1 месец

То не е без значение какви хора изпращаме не само в ЕП, а и в българския Парламент.Въпроса е дали много хора го разбират това.Безотговорни,прости,глупави колкото искаш.И върха на простотията е,че след това са възмутени.?! И от какво са възмутени?! От собствения си избор.Болни хора

5

Анонимен

преди 1 месец

Ангел Джамбазки декларира половин милион евро след приключването на мандата си в предишният европарламент. Както и факта, че си купи тризонет в Париж и има 2 жени с по 1 дете.

4

Анонимен

преди 1 месец

Щеше да има значение, ако всички държави, имаха равен брой депутати. Само тогав гласът на България би бил наравно с този на Германия, например. Ама не е замислено така, а уж като представителство на народите, според което БГ на практика няма никакъв глас. Освен това, като се "приобщят" към "големите крила" в ЕП, не остава нищо друго освен да крепят чужди предложения, и от време на време една част да симулират различия, но сигурно и за това си има далеч по-прозаично обяснение.

3

Анонимен

преди 1 месец

Толко са испаднали, че само се чудат как да останат на влас.

2

Анонимен

преди 1 месец

Това е постижението на политиците ни - огромна, ама много огромна ненавист към себе си успяха да заработят. Е, и някои други, материални неща, но и те допринасят за омразата към тях. Затова и не гласуват хората, не че ги мързи или ходят за гъби. Като ги гледаш какви ги говорят и вършат......

1

Анонимен

преди 1 месец

Направете тогава 3 в 1 за да ги стимулирате още повече от 2 в 1.