70

СИНЕ,СИНЕ ТИ СИ

преди 1 месец

А ЗАЩО В РОДНИЯ МУ ПЛЕВЕН ВЕЧЕ НЕ ЗВУЧИ "ПЛЕВЕН ГРАД НА МОИТЕ МЕЧТИ..." И ТАМ ЛИ СЕ Е СДЪРПАЛО ЕД-СИН???!!!...

69

IQ 3.14

преди 1 месец

ъм, тая песен е писана преди 200 години и правата са респективно на композитора/аранжора и автора на текста. тоест, джуниър може да претендира единствено, за музика. ако даденото умозрение е кючек, правата трябва да си търси васил андреев като автор на текста, защото в случая музиката с автор емил димитров и аранжимент на митко щерев и синьо-белите не е открадена.

68

Анонимен

преди 1 месец

А това Плевен или град Левски е на снимката отзад с тези къщички сред зеленина в полето?

67

Анонимен

преди 1 месец

Съдейки по коментарите в защита на долнопробната чалга става ясно, че годините на тенденциозно опростачване на българския народ са дали резултат. Жалко, много жалко. Такива културно ниЗки човечета ни управляват и ще продължат да ни управляват. Става страшно за държавата ни.

66

Деди

преди 1 месец

Малко му е !!!! Да беше поотъркал наровете в кауша, та синини да му излязат по месата и му утанее з-а-д-ника!

65

истина

преди 1 месец

Българският съд отсъжда винаги грешно , милионите дела след 1946 г. които са гледани от него го доказват.. И Бин Ладен желаеше да бъде съден в България. Изключително гадна и отвратителна ДЪРЖАВА Е България.

64

Анонимен

преди 1 месец

Аменхотеп е осъден за нарушаване на авторско право. Качествата на песньовката са без значение в случая.

63

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 61 - Даже и групи като Ghost може да твърдят, че има смислени текстове, каот хвърлят една-две псевдо-философки залагалки. Не ги прави добир и музиката им продължава, да си е гавричка ... независимо от това, кеото те си мислят.

62

Анонимен

преди 1 месец

да живей българия *** е номер 1 батко

61

Анонимен

преди 1 месец

Вместо да осъзнаем смисълът на обновеният текст, ние го съдим че не отговаря на илюзиите ни какво всъщност превърнала България за нас ! Много добре го е казал певецът "Аз казвам Моя страна ,моя Германия, а "Моя любов, моя България. Какво означава това? Изкарвам пари в Германия, а ги харча в България" . Превърнаха на хъшове , немили-недраги скитници, емигранти българите в собствената си родна страна! Не искам да живея в фантазия, че сме онази България , тази държава я няма !

60

брее

преди 1 месец

много бързо са го осъдили ??? защото е пял в тик ток ,/ не на концерт / , по тази логика всички които пеят на маса трябва да бъдат съдени -просто бг съдии са топ.

59

Грък

преди 1 месец

Твърде малка глоба.....

58

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски не харесва, че негов брат ром е осъден и ще заведе дело в страсбург за дискриминация

57

маалатъ

преди 1 месец

Преди у маалата никой не знайше Химната ни, ся всичкото *** българе от малкото до дъртото - хем го знайм, хем го пейм, хем го играйм!!? Бравус, на Фааронатъ, ся кът научихме Химната станахме още по-българе!

56

Сата НАТО

преди 1 месец

Този пя на сватмата ми и съм мега доволен! не знам какво не му харесвате на Момчето - ние в махалата си го слушаме всеки ден!

55

Анонимен

преди 1 месец

За тази постъпка бих го разстрелял, недопустимо е да се гавриш по този начин на емблематична песен. Да осъдят и кючекчийката. Срам и позор....

54

Mehmed Slaninkov

преди 1 месец

Добре си пее мумчето.

53

Pimp

преди 1 месец

А Гусито на клипа дето играе кючек, няма ли да го съдят!

52

Дядо Стефчо

преди 1 месец

Не ми прилича на фараон а по скоро на долен ром некъпан

51

Анонимен

преди 1 месец

Крайно време е вече прокуратура, полиция и съд да се вземат в ръце, да заработят и да спрат безобразията, свързани с откровените подигравки с държавата. А що се касае до най-тежките престъпления против нея - направо не мога да си представя, че някога за ТХ НК може да сеприложи на практика - що политик следва да бъде осъден тогава.