85

Ибн ебн Ал камил

преди 1 месец

Тези от нап не знаят ли ,че не само те взимат 1000 лева....ХАХАХАХА....в момента в София се търси ГЛАВЕН за американска фармацевтична компания за 20 !!! бона.......и след 3 години този човек ще бъде обискиран от нап....ХАХАХАХА

84

Запознат

преди 1 месец

Българската държава прилича вече на гевгир или целта , каквото и да налееш....изчезва. Българите вече искат НОВА държава. Време е за преучредяване , в противен случай БЛАТОТО ще е вечно. Така в историята са изчезвали империи и държавички като нашата. На нацията и остана само името , думата държава изгуби значението си. Бандитизмът унищожи всичко.

83

Анонимен

преди 1 месец

Аз цял живот бъхтая в завод . После за капиталиста дето купи завода. Окуцях . Оглушах . Артрит и дископатия и силикоза си докарах. И не можах да събера за поне за еди нкло зет.

82

до Реалист

преди 1 месец

Пиночет оправи нещата в Чили. Не беше с изкарване на стадиона и разстрел веднага. Първо Светата Чилийска Инквизиция ги принуждаваше да си признаят всичко скрито-покрито. Накрая разстрел.

81

Климбо

преди 1 месец

Проверете всички бивши политици...министри...президенти...ама едва ли...А цървула от Дръндар някога ще го проверите ли? Или прасето на свинята Иренка?...А ,него го провериха,както и Софиянски...

80

Реалист

преди 1 месец

За такава държава нито НАП,нито КОНПИ могат да направят нещо съществено. Нужен ни е такъв човек като Пиночет.Такъв човек ще разбие мутрите и мафията в България (справка Чили)Знам,че това в държава,член на ЕС и НАТО не може да стане,но е единствената алтернатива...

79

варненец

преди 1 месец

На това време да не можеш да изкараш пари трябва да си рядко заухав. В момента пари има буквално на улицата.

78

Анонимен

преди 1 месец

"Пускаш с голяма остатъчна стойност, сменяш всеки път за следващ модел и айде. " - Айде по 2 бона на месец вовеки ...

77

Zemedelec

преди 1 месец

До до 70Живееш в приказките май?

76

Плевнелиев, знам

преди 1 месец

Плевнелиев, знам Плевнелиев, знам в Гърция знам, на ръка платени, знам, не знам ама така пише в нотариалното от Гърция! Беше в интернет, можа някой да го има, знам! Аз да кажа, честно - Петков дъм!

75

до 70

преди 1 месец

То вече едно Ново Пежо с повечко екстри отива на 130к лв.. Това са нищо за кола за човек на нормална заплата у нас. Пускаш с голяма остатъчна стойност, сменяш всеки път за следващ модел и айде. Самият аз имам 2 подобни автомобила. Относно имотите- проверяват се такива, платени изцяло. Никой няма да седне да проверява ипотекиран имот. Там банката си прави проверките и е ясно, не всеки може да си купи жилище за 750к. Адски много хора могат, защото вече заплати по над 12-15к не са рядкост.

74

Анонимен

преди 1 месец

именията на роми без образование и работа май няма да разследват...

73

Анонимен

преди 1 месец

и няма да им стигне времето на нап да разследват такива с именния за по няколко милиона

72

Анонимен

преди 1 месец

До 70. Тя тая мис силиконка я кара на заем, докато се проведе следващия конкурс мис силикон и собственика и я дават на новата миска да я кара. Едва ли са на тяхно име записани.

71

Анонимен

преди 1 месец

Че то в Софето почти няма хубава тристайка за под 350 000 евра с паркомясто / гараж. Те за 2023 и 2024 трябва да разследват 10% от имотните сделки. Успех.

70

Анонимен

преди 1 месец

хахах няма такива смешници от НАП, ако някои били "укрили доходи, да си платили данъка върху тях" , хахахха , той откраднал един милион дори да си плати данъка, с едни 900 хил е напред бе! В нормалния свят при разминаване на доходи и придобивки се прави "конфискация" ! Територия България - закривай!

69

Анонимен

преди 1 месец

Проверка не само на имотите над половин милион, ами и на колите за над сто хиляди. Как така някакви мис силиконки качват клипчета в коли за по 200К, а никога не са бачкали през живота си.

68

Анонимен

преди 1 месец

Да , а всички братя римляни , които карат някакви супер скъпи коли , никой не ги закача . Лесно е , талон , номера , имена .

67

Анонимен

преди 1 месец

Прагът на проверките ми се вижда доста висок. Би трябвало да проверят всички купили имоти последните 5 години над 250 хиляди лева.

66

морски

преди 1 месец

Много имоти са препродадени по много пъти. Името на разни хотелчета и вили също многократно е сменено. Може да изгори някой малък бушон накрая... Ще се отчете дейност за пред нашите европейски партньори.