15

Анонимен

преди 4 седмици

Най-големите инвестиции за последните години - Соларни паркове!

14

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 11 - Имахй предвид, че от 30 години, винаги сме поне с 18 месеца назад спрямо САЩ и 12 спрямо Европа, когато говорим забанкиране, лихви и регулации. И при нас иде.

13

Анонимен

преди 1 месец

До 12 : докато мисленето ти е на ниво сирене няма да ти излиза математиката. Спешно се налага да си разшириш малко хоризонта.

12

до 11

преди 1 месец

значи казваш Сиренето и не само то а всичко не на цена по 2, по 3, а ти дори и с 5% лихви си си Удвоил, че и Утроил - спестяванията, така ли?! така сметка с ква Математика я Изкарваш - на Грантаджия от НПО ли?!

11

Анонимен

преди 1 месец

До СтатистикФактолог : Не са стопени. Просто ги пренесохме зад граница. В чужбина можеш да вземеп 5-6 % лихва, за какво да ги държим в българия на нулева лихва? Тя за това БНБ се пъне и пени да си декларираме парите зад граница, ама няма да стане, не могат да ни хванат спатиите.

10

СтатистикФактолог

преди 1 месец

30 000 000 000 лева, да 30 Милиарда, от Спестяванията на Българите са Изпарени от Инфлацията на кИкИ и к0к0. това според Заплащането ви в Години е - все едно сте Работили БезПлатно от 5 до 10 години от Живота си - ако имате работа от 10 години - сте буквално Занулени - все едно цял живот без пари като Р0б сте ги дали в Работа! как Ви звучи тази работа - като Ви я кажа така - явно сте доволни - един протест - нямаше, че си ги и ПреИзбирате или може би Оставяте Машините да ги ПреИзберат!!

9

Анонимен

преди 1 месец

ще има ръст за тия дето са заслужили. Останалите мързели ще си стоят на минималка

8

Сифилиско

преди 1 месец

Тука се теглят европейски пари, прави се бизнес и след това бизнеса се продава на извън Европейски юридически лица (пресен известен пример е-дневника). Няма как да имаме нещо конкуренто, просто защото никой не иска да прави нищо, освен бързо забогатяване.

7

Анонимен

преди 1 месец

Е ми дефлацийка хубавко е! Ще се върнат старите цени :)

6

бг смешки 2

преди 1 месец

мн про2ст народец има у БГ-то ! АМА МНОГО !

5

Анонимен

преди 1 месец

Прав е Велев, че сме на последно място по инвестиции. Парите от европейските фондове изтекоха, а не направиха икономиката по-конкурентна и за това са виновни работодателите. Сега отново има финансиране по ПВУ и пак ще се изядат и изпият парите. Затова стига сме се оплаквали. Сами сме си виновни :)

4

Анонимен

преди 1 месец

Епа оно и миналите години нема ръст на заплати

3

Анонимен

преди 1 месец

дюнера стана 9 лв, а беше 2.50 преди 25 г :)))

2

т.е. никого не

преди 1 месец

настигаме, а те се снишават до нашето ниво. Въпрос, така и така са тръгнали да се снишават, да не вземат да ни подмината надолу? Тогава, защо да се хващаме за потъващ кораб? Преди да свършим поредната глупост може би е добре да се спрем и да помислим 10 минути. За 35 години поне 10 минути някой трябваше да спре и да помисли преди да надроби поредната попара, която да трябва всички заедно да изсърбаме.

1

Хах

преди 1 месец

Лъжа, голямата инфлация тепърва предстои!